Annie Sloan Napoleonic Blue voorbeeld met omschrijving

 

Annie Sloan Chalk Paint Napoleonic Blue haalt zijn inspiratie uit 'Ultramarijne' en 'Kobalt blauw' pigmenten gebruikt voor decoratief werk in neoklassieke interieurs.  De inspiratie van Annie Sloan om het Napoleonic Blue toe te voegen aan het kleurenpallet is zoals de naam doet vermoeden  Napoleon  en zijn liefde voor neoklassieke ontwerpen. Het is weer een geweldige toevoeging aan het reeds ruime kleurpallet van Annie Sloan op de foto's kunt u genieten van deze nieuwe kleur.

Annie Sloan Napoleonic Blue voorbeeld 1Annie Sloan Napoleonic Blue voorbeeld

Uiteraard hebben wij Napoleonic Blue ruim op voorraad in zowel liters, 250 ml en 100 ml. Dus ook bij Napoleonic Blue is het netzo als bij al uw andere bestellingen te bestellen en is morgen in huis.

annie sloan chalk paint napoleonic blue voorbeeld 3

annie sloan chalk paint napoleonic blue voorbeeld 4

Ik had leuke vintage stoeltjes gekocht maar vond ze nogal een oubollig kleurtje hebben. Na wat opzoekwerk kwam ik bij jullie site terecht en koos ik voor Napoleonic Blue en English Yellow. ( zie boven) De stoeltjes zijn even zacht als voor het schilderen. Super verf, ik raad het iedereen aan! Groetjes, Sien.

annie sloan chalk paint napoleonic blue voorbeeld 5

annie sloan chalk paint napoleonic blue voorbeeld 6

Mijn nieuwste krijtverfklus is klaar. Een ladenkast voor op mijn werkkamer bewerkt met Napoleonic Blue. Ik had een literblik en dat is nog lang niet leeg. Telkens weer verbaasd hoe zuinig deze verf is! Erg blij met mijn blauwe kast! Vriendelijke groet, Margot Peters van Zonnehert Atelier&Praktijk. ( FOTO 2) Ik schilder altijd met Annie Sloan Chalk Paint, ik vind het geweldig....zeker de kleuren! Kapstok en tafeltje heb ik met Napoleonic Blue geschilderd. Groetjes Astrid.

Annie Sloan Chalk Paint Napoleonic Blue voorbeeld 7

Annie Sloan Chalk Paint Napoleonic Blue voorbeeld 8

Hoi Jayne.Bovenstaand kastje wilde ik toch maar weer eens met jullie delen. Voor het eerst heb ik onderdelen gebruik gemaakt van frottage. Zo leuk om te doen! Onder de Napoleonic Blue heb ik gebruik gemaakt van Original White en Arles. Uiteraard ook weer in de clear wax gezet maar voor het effect op onderdelen ook met dark wax behandeld. Het bijpassende tegeltjesfolie in de lades maakt het helemaal af. Met vriendelijke groet, Britt's Restyling.( foto 2) Beste Jayne Hoe leuk is dat om je stoffen stoel een nieuwe look te geven. Het resultaat is boven verwachting. Dank jullie wel voor de snelle levering, ik kon snel aan de slag en na 3 lagen napoleonic blue is dit het eind resultaat. Met vriendelijke groet, Annemiek.

 

Nog meer Annie Sloan Chalk Paint Napoleonic Blue voorbeelden 

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint Napoleonic Blue. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden Annie Sloan Chalk Paint Napoleonic Blue bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

 

Annie Sloan Chalk Paint Napoleonic Blue voorbeelden hoe je het moet doen