Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue voorbeeld

Op deze pagina willen wij met voorbeelden en foto's van meubels in de kleur Louis Blue, u laten zien wat voor mooie blauwe kleur dit is. Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue voorbeeld, Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue is een mooie pastel blauwe kleur. Die goed samen gaat met Annie Sloan Chalk Paint French Linen en Paris Grey.

Bekijk alle Annie Sloan Louis Blue voorbeelden

Zoals u vast weet kun je alle kleuren Chalk Paint onderling mengen om zo je eigen kleuren te maken. Links ziet u een mix van Annie Sloan Louis Blue met Paris Grey en rechts een mix van Annie Sloan Louis Blue met Antibes Green.

Voorbeeld Louis Blue met White wax en een rieten stoel in de kleur Louis Blue

Deze stoel is gedaan met Annie Sloan Louis Blue, maar je kan aan de kleur allerlei verschillende effecten meegeven door het af te werken met een andere wax. Hier is het gedaan met White Wax waardoor je een mooi vervaagd effect krijgt, net of het maanden in de zon heeft gestaan. Rechts, riet en rotan verven kan heel goed met Annie Sloan. deze stoel is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue. Bekijk altijd eerst even onze pagina riet en rotan verven met Annie Sloan

Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue voorbeeld

Voorbeelden van fotolijstjes en een kast in Louis Blue

Heerlijk alles in Louis Blue geverfd en oud gemaakt! Groetjes Henk.

De kleur Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue

Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue is een mooie pastel blauwe kleur en is vergelijkbaar met Pruisisch blauw. Het is perfect voor een Franse en Zweedse look die je wilt creëren. Als je de kleur Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue gaat combineren met Witte tinten, krijg je een echte Rococo stijl. Als je een Vintage of Retro look wilt creëren moet je Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue gaan combineren met hele felle kleuren. De kleur Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue en Dark Wax zijn een geweldige combinatie. Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint French Linen, Paris Grey en Chateau Grey.

Voorbeelden van een ladekastje in Annie Sloan verf Louis Blue

Bij de foto's stond de volgende tekst " Ik heb laatst voor het eerst Annie Sloan verf bij je gekocht, Louis blue, was helemaal weg van de kleur. Ik stuur je een foto van het kastje en een paar andere projecten. Ik heb mijn salontafel en eettafel onder handen genomen en heb een oude, donkereiken lampenvoet weer helemaal actueel gemaakt. Wat een ontzettend leuke hobby heb ik er bij! Veel van mijn vriendinnen zijn ook enthousiast; ik heb ze doorgestuurd naar de winkel in Nijkerk! Hartelijk groet en tot gauw! Karin ".

Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue voorbeeld

Voorbeeld van een tafel voor en na Annie Sloan verf in de kleur Louis Blue

En de laatste foto is van mijn mijn simpele Ikea keuken tafel opgeknapt met Louis blue en het top blad van de tafel afgewerkt met Soft en Dark wax. stoelen ook Louis blue maar afgewerkt met alleen Soft wax. Groetjes Shahaia.

Meer Annie Sloan Louis Blue voorbeelden

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue. Er staan enorm veel voorbeelden van kasten en meubels in Louis Blue en andere kleuren van Annie Sloan. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden Louis Blue bekijken op:

Voorbeeld van een tafel en stoelen in de kleur Louis Blue. Doorgeschuurd met witte accenten

Hoi Jayne. Van een lokaal restaurant heb ik een setje gekregen wat al heel lang op zolder stond. Ik heb Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue iets lichter gemaakt met Pure White en vervolgens het hele setje, uitgezonderd enkele Pure White accenten, hiermee geverfd. Flink doorgeschuurd en zie hier het resultaat. Het is zo leuk geworden. Moest het even met jullie delen. Fijn weekend! Met vriendelijke groet, Britt's Restyling. Mooi kastje gedaan met Annie Sloan Louis Blue en daarna doorgeschuurd door Nelleke.

Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue voorbeeld

Voorbeeld van een ladekastje en kledingkast in de kleur Louis Blue

Ontvet het oppervlak met een witte doek en St Marc verdunt met water. Bij een witte doek kunt u goed zien of het meubelstuk nog afgeeft. Na het ontvetten maak het schoon met water. Dan bent u klaar om aan de slag te gaan. U zet eerst de verfpot op zijn kop. Dat doet u omdat het pigment naar de bodem van de pot zakt. Door hem om te keren komt dat los. Laat de Chalk Paint zo tien minuten staan. Dan zet u hem terug maakt het blik open en gaat heel goed roeren om al het pigment goed te verdelen. Neem ook het pigment van de bodem mee. Als dat is gedaan houd het roerstokje omhoog en kijk hoe de verf terug loopt in de pot. De verf moet mooi vloeibaar zijn om een goed resultaat te krijgen. Is het te dik dan gaat u water toevoegen. Haal eerst uw kwast over wat schuurpapier dat voorkomt dat er lossen haren in de verf komen te zitten. U bent nu klaar om iets heel moois te gaan maken. Breng de eerste laag aan en laat die veertig minuten drogen. Dan kunt u aan de tweede laag beginnen. Laat die twaalf uur drogen dan kunt u het afwerken met Wax of Lak.

Shop de kleur Annie Sloan Louis Blue en u heeft het morgen in huis