Annie Sloan Chalk Paint groen
Annie Sloan Chalk Paint groen

Op deze pagina willen wij u alle kleuren groen laten zien uit de kleurencollectie van Annie Sloan verf. Zodat u een juist beeld heeft van de kleur die u wilt bestellen.

Annie Sloan Antibes Green - Annie Sloan Duck Egg Blue

Annie Sloan Chalk Paint Antibes Green is een kleur geïnspireerd door de Provence door de kleuren van de mooie luiken en deuren gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Aubusson Blue. Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue is een Groen / Blauwe kleur (met een groene tint ) die je vroeger zag in de Rococo tijdperk in de Frankrijk en ook in de Zweedse interieurs

Annie Sloan Florence - Annie Sloan Versailles

Annie Sloan Chalk Paint Florence is een klassieke groene kleur die je veel kan vinden op klassieke oude Italiaanse meubels. Annie Sloan Chalk Paint Versailles  is een zachte pastel groene kleur deze kleur gaat makkelijk samen met andere kleuren en geeft het karakter onze advies combinatie is met Annie Sloan Chalk Paint Old Violet.

Annie Sloan Chalk Paint groen
Annie Sloan Chalk Paint groen
Annie Sloan Chalk Paint groen
Annie Sloan Chalk Paint groen

Annie Sloan Olive - Annie Sloan Amsterdam Green

Annie Sloan Chalk Paint Olive is diep groen met een licht gele tint gaat goed samen met de Annie Sloan Chalk Paint kleur Arles. Annie Sloan Chalk Paint Amsterdam Green. Annie Sloan Chalk Paint Amsterdam Green is één van de laatste nieuwe groene kleuren van Annie Sloan. Deze sterke diep groene kleur is geïnspireerd door de geschilderde luiken en deuren in Amsterdam. Het gaat goed samen met witte en crème kleuren. En ook met botanische beelden en planten. Amsterdam Green gaat heel goed samen met Geel en Rode kleuren, zoals Primer Red, Arles en Old Ochre. Het gaat ook heel goed met blauwe tinten zoals Provence, Giverny en met de paarse tint Emile.

Annie Sloan Lem Lem - Annie Sloan Firle

Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem is een zacht groene kleur. Deze kleur is ontstaan door de inspiratie die Annie Sloan heeft opgedaan bij haar bezoek aan Ethiopië. Door de samenwerking met Annie Sloan en Oxfam Novib zal Annie Sloan een gedeelte van de verkoopprijs doneren aan Oxfam. Het is een zacht groene kleur die Annie op de velden van alliums heeft gevonden op het Ethiopian Seed Project van Oxfam. ( rechts) Boven ziet u de laatste en nieuwste kleur groen van Annie Sloan Firle. Annie Sloan Chalk Paint Firle is één van de drie exclusieve kleuren die Annie Sloan heeft gemaakt in samenwerking met Charleston Trust. Het is een frisse, pittige helder groene kleur geïnspireerd door de schoorsteenmantel in de studeerkamer van Olive Bell. Olive Bell was één van de kunstenaars die woonde in de Charleston boerderij samen met Virginia Woolf, E.M. Forster, Roger Fry en Vannessa Bell. Allemaal invloedrijke Britse kunstenaars in de twintigste eeuw. Annie Sloan Chalk Paint Firle gaat heel goed samen met de Annie Sloan kleuren Scandinavian Pink en Old White.

Annie Sloan Chalk Paint groen
Annie Sloan Chalk Paint groen
Annie Sloan Chalk Paint groen

Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey is een elegante vergrijsd groene kleur. Dit is de kleur van het Franse houtwerk. Deze traditionele kleur ontstond toen decoratieve schilders hun restanten mengden om een nieuwe gronfverf te maken. Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey.Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Primer Red, Duck Egg Blue, Henrietta, Old Ochre en Burgundy. Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Primer Red, Duck Egg Blue, Henrietta, Old Ochre, Antoinette, Scandinavian Pink.

Nu kunt u natuurlijk ook zelf kleuren mengen de mogelijkheden daarvan en met welke kleuren je kan mengen om diverse groentinten te krijgen kunt u lezen in Kleurrecepten met Chalk Paint van Annie Sloan, dit boek is een Nederlandse uitgave van Colour Recipes en is verkrijgbaar bij ons in de winkel. Op internet kunnen kleuren anders lijken dan in het echt.

Meer Annie Sloan voorbeelden van de groene kleuren

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint in de groene kleuren. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

Shop nu de groene kleuren van Annie Sloan en u heeft ze morgen in huis