Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 11 sep 2015

Bekijk alle Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeelden

Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue is een warme blauwe kleur zonder groene tinten Gevonden in de Mediterranen, gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Aubusson Blue.

Hoe moet je verven met Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue

Maak voor het schilderen altijd de ondergrond goed schoon en vetvrij. Olie verwijderen voor u gaat schilderen, olie en waterverf zijn een slechte combinatie. In principe kunt u schilderen zonder dat u hoeft te schuren of gronden, hierbij zijn uitzonderingen dat kunt u uitgebreid lezen op onze site. Als u de pot verf pakt altijd eerst even omkeren en goed schudden en na opening goed roeren om de bestanddelen van de verf goed met elkaar te mengen. De verf kunt u aanbrengen met een kwast op meubels heeft de voorkeur, maar op vloeren (vlakke) kan het ook met een roller en op hele gladde oppervlakken ook met een spons hierover kunt u meer lezen op de andere pagina's. De verf goed laten drogen op meubels kunt u na zo'n twintig minuten weer verder met de volgende laag op vloeren moet u het iets langer laten drogen. Chalk Paint lijkt optisch snel droog maar u moet zich realiseren dat dit het oppervlak is en het echt uitdrogen dagen in beslag neemt. De eerste paar dagen bij meubels wat voorzichtig zijn is niet onverstandig. Uw meubels altijd afwerken met Annie Sloan Soft Wax om het waterafstotend te maken zodat u het goed kunt schoonmaken.

Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld

Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld


Links ziet u een rotan stoel die is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue. Ja ook riet en rotan kunt u verven. Maar lees altijd eerst even onze pagina riet en rotan verven. Rechts een mooie ladekast die is gedaan in Annie Sloan Greek Blue.

Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld

Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld


De blauwe kleuren van Annie Sloan gaan heel goed samen met Dark Wax, zo ook Greek Blue zoals u op de linker foto kunt zien. Rechts ziet u stoffen stoelen in Greek Blue. Ja stof kan je verven, mits het stof is. Lees altijd eerst onze pagina stoffen stoelen verven voor u aan de slag gaat, dan weet u wat wel en niet kan en hoe u het moet doen.

Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld

Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld


Een bed in Annie Sloan Greek Blue dat wil je toch in iedere kinderkamer. Wij raden wel aan het af te werken met Polyvine Decoratursvernis. Dat is namelijk in een paar uur droog. Bi wax kan dat weken duren en dat is lastig. Rechts een geweldig mooie compositie op een vloer in Annie Sloan Greek Blue. voor u met een vloer aan de slag gaat lees onze handleiding vloeren verven.

Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld

Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld


Op de foto aan de linkerkant een stoel die is gedaan door Kitty met Greek Blue in combinatie met Country Grey. Met een verfsjabloon heeft ze het afgemaakt. De stoel is afgewerkt met een beetje Dark Wax en daarna de Soft Wax uiteraard.

Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld

Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld


Foto 1. Mooi distressing voorbeeld in Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue. Foto 2. Hoi Jayne, Ik stuur je nog even de foto van het kastje dat ik heb gedaan, wat geniet ik hier van !! Tot volgende week vrijdag bij de workshop. Groetjes Karin.

Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld

Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld


Foto 1. Ook glas kan je doen met Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue beetje verdunnen met Pure en je maakt hele mooie blauw tinten. Foto 2. Mooie kleding kast getransformeerd door één van onze klanten in Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue. 

De kleur Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue

Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue is één van de primaire kleuren van Annie Sloan Chalk Paint, zoals we u uitleggen op de pagina kleuren mengen. De andere primaire kleuren van Annie Sloan Chalk Paint zijn English Yellow en Emperor's Silk. Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue is een kleur die veel diepte heeft en zich terug trekt in de achtergrond. Vooral als het om een donkere intense kleur blauw gaat. Het scala aan blauwe tinten strekt zich uit van het groenachtige blauw tot het turkoois en het koele aqua tot de groen blauwe tinten. Maar ook helder hemelsblauwe tinten en koninklijke blauw, tot het paarse blauw met indigo en violette blauwtinten. Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue is een warm blauwe tint zonder groen erin. Het is een sterke positieve kleur, die de kleur is van rustieke deuren, luiken en meubelstukken, die je kan vinden in de landen rondom de Middellandse Zee. Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voelt zich thuis in een een neoklassieke setting. Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Versailles, Coco en Antibes Green.

Voorbeelden van alle kleuren Annie Sloan kunt u hier vinden:

 1. Annie Sloan Amsterdam Green voorbeeld
 2. Annie Sloan Antibes Green voorbeeld
 3. Annie Sloan Antoinette voorbeeld
 4. Annie Sloan Arles voorbeeld
 5. Annie Sloan Athenian Black Voorbeelden
 6. Annie Sloan Aubusson Blue voorbeeld
 7. Annie Sloan Barcelona Orange voorbeeld
 8. Annie Sloan Burgundy voorbeeld
 9. Annie Sloan Capri pink voorbeelden
 10. Annie Sloan Chateau Grey voorbeeld
 11. Annie Sloan Chicago Grey voorbeeld
 12. Annie Sloan Coco voorbeeld
 13. Annie Sloan Country Grey voorbeeld
 14. Annie Sloan Cream voorbeeld
 15. Annie Sloan Duck Egg Blue voorbeeld
 16. Annie Sloan Emile voorbeeld
 17. Annie Sloan Emperor Silk voorbeeld
 18. Annie Sloan English Yellow voorbeeld
 19. Annie Sloan Firle voorbeeld
 20. Annie Sloan Florence voorbeeld
 21. Annie Sloan French Linen voorbeeld
 22. Annie Sloan Giverny voorbeeld
 23. Annie Sloan Graphite voorbeeld
 24. Annie Sloan Greek Blue voorbeeld
 25. Annie Sloan Henrietta voorbeeld
 26. Annie Sloan Honfleur voorbeeld
 27. Annie Sloan Lem Lem voorbeeld
 28. Annie Sloan Louis Blue voorbeeld
 29. Annie Sloan Napoleonic Blue voorbeeld
 30. Annie Sloan Old Ochre voorbeeld
 31. Annie Sloan Old Violet voorbeeld
 32. Annie Sloan Old White voorbeeld
 33. Annie Sloan Olive voorbeeld
 34. Annie Sloan Original White voorbeeld
 35. Annie Sloan Oxford Navy voorbeelden
 36. Annie Sloan Paloma voorbeeld
 37. Annie Sloan Paris Grey voorbeeld
 38. Annie Sloan Primer Red voorbeeld
 39. Annie Sloan Provence voorbeeld
 40. Annie Sloan Pure White voorbeeld
 41. Annie Sloan voorbeelden Rodmell
 42. Annie Sloan Scandinavian Pink voorbeeld
 43. Annie Sloan Svenska Blue voorbeelden
 44. Annie Sloan voorbeelden Tilton
 45. Annie Sloan Versailles voorbeeld

Meer voorbeelden Annie Sloan Greek Blue

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue.U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden van Greek Blue bekijken op:

Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue is verkrijgbaar in