Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld

Deze pagina met Greek Blue voorbeelden hebben wij gemaakt om met voorbeelden van de kleur op meubels u te laten zien wat voor mogelijkheden deze mooie blauwe kleur heeft. Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue is een warme blauwe kleur zonder groene tinten Gevonden in de Mediterranen, gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Aubusson Blue.

Hoe moet je verven met Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue

Maak voor het schilderen altijd de ondergrond goed schoon en vetvrij. Olie verwijderen voor u gaat schilderen, olie en waterverf zijn een slechte combinatie. In principe kunt u schilderen zonder dat u hoeft te schuren of gronden, hierbij zijn uitzonderingen dat kunt u uitgebreid lezen op onze site. Als u de pot verf pakt altijd eerst even omkeren en goed schudden en na opening goed roeren om de bestanddelen van de verf goed met elkaar te mengen. De verf kunt u aanbrengen met een kwast op meubels heeft de voorkeur, maar op vloeren (vlakke) kan het ook met een roller en op hele gladde oppervlakken ook met een spons hierover kunt u meer lezen op de andere pagina's. De verf goed laten drogen op meubels kunt u na zo'n twintig minuten weer verder met de volgende laag op vloeren moet u het iets langer laten drogen. Chalk Paint lijkt optisch snel droog maar u moet zich realiseren dat dit het oppervlak is en het echt uitdrogen dagen in beslag neemt. De eerste paar dagen bij meubels wat voorzichtig zijn is niet onverstandig. Uw meubels altijd afwerken met Annie Sloan Soft Wax om het waterafstotend te maken zodat u het goed kunt schoonmaken.

Annie Sloan Greek Blue voorbeelden bekijk ze allemaal

U ziet een rotan stoel die is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue. Ja ook riet en rotan kunt u verven. Maar lees altijd eerst even onze pagina riet en rotan verven. Rechts een mooie ladekast die is gedaan in Annie Sloan Greek Blue.

Voorbeeld van een mooie kast en stoffen stoelen in de kleur Greek Blue

De blauwe kleuren van Annie Sloan gaan heel goed samen met Dark Wax, zo ook Greek Blue zoals u op de linker foto kunt zien. Rechts ziet u stoffen stoelen in Greek Blue. Ja stof kan je verven, mits het stof is. Lees altijd eerst onze pagina stoffen stoelen verven voor u aan de slag gaat, dan weet u wat wel en niet kan en hoe u het moet doen.

Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld

Voorbeeld van een bed en vloer in de kleur Greek Blue

Een bed in Annie Sloan Greek Blue dat wil je toch in iedere kinderkamer. Wij raden wel aan het af te werken met Polyvine Decoratursvernis. Dat is namelijk in een paar uur droog. Bi wax kan dat weken duren en dat is lastig. Rechts een geweldig mooie compositie op een vloer in Annie Sloan Greek Blue. voor u met een vloer aan de slag gaat lees onze handleiding vloeren verven.

Voorbeeld van een stoel en nachtkastje in de kleur Greek Blue

Op deze foto ziet u een stoel die is gedaan door Kitty met Greek Blue in combinatie met Country Grey. Met een verfsjabloon heeft ze het afgemaakt. De stoel is afgewerkt met een beetje Dark Wax en daarna de Soft Wax uiteraard.

Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld

Voorbeeld van een tafel en buffetkast in de kleur Greek Blue

Mooi distressing voorbeeld in Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue. Hoi Jayne, Ik stuur je nog even de foto van het kastje dat ik heb gedaan, wat geniet ik hier van !! Tot volgende week vrijdag bij de workshop. Groetjes Karin.

Voorbeelden van Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue kunt u vinden op:

Voorbeeld van Glaswerk en een kledingkast in Greek Blue

Ook glas kan je doen met Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue beetje verdunnen met Pure en je maakt hele mooie blauw tinten. Mooie kleding kast getransformeerd door één van onze klanten in Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue. 

De kleur Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue

Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue is één van de primaire kleuren van Annie Sloan Chalk Paint, zoals we u uitleggen op de pagina kleuren mengen. De andere primaire kleuren van Annie Sloan Chalk Paint zijn English Yellow en Emperor's Silk. Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue is een kleur die veel diepte heeft en zich terug trekt in de achtergrond. Vooral als het om een donkere intense kleur blauw gaat. Het scala aan blauwe tinten strekt zich uit van het groenachtige blauw tot het turkoois en het koele aqua tot de groen blauwe tinten. Maar ook helder hemelsblauwe tinten en koninklijke blauw, tot het paarse blauw met indigo en violette blauwtinten. Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue is een warm blauwe tint zonder groen erin. Het is een sterke positieve kleur, die de kleur is van rustieke deuren, luiken en meubelstukken, die je kan vinden in de landen rondom de Middellandse Zee. Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voelt zich thuis in een een neoklassieke setting. Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Versailles, Coco en Antibes Green.

Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld
Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue voorbeeld

Shop de kleur Annie Sloan Greek Blue en u heeft het morgen in huis