• Verzendkosten tot €50: €4,95; vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Als u via onze webshop uw bestelling doet vergeet dan niet om gelijk gratis te downloaden onze Annie Sloan Chalk Paint gebruiksaanwijzing. Bekijk de kleuren goed op onze gratis kleurenkaart. En bij uw bestelling krijgt u uiteraard gratis roerstokjes voor uw Annie Sloan verf. De reden dat wij dat gratis voor u doen is omdat wij willen dat u het maximale resultaat gaat halen uit de beste verf die er is. Dat is ook de reden dat wij u de mogelijkheid geven om achteraf te betalen via Afterpay en wij verzenden tegen zeer lage verzendkosten en vanaf 50 Euro is verzending gratis in Nederland en naar België vanaf 100 Euro. Wij willen iedereen tegen de laagste kosten kennis laten maken met Annie Sloan Chalk Paint.

Wij proberen u in alles te helpen om het verven met Annie Sloan zo goedkoop mogelijk te maken

Annie Sloan Chalk Paint is door onze acties aantrekkelijker dan ooit. Het is al de goedkoopste verf om mee te verven, maar als je ook nog gratis artikelen krijgt , achteraf kan betalen en zulke lage verzendkosten. Wat stopt je probeer Annie Sloan Chalk Paint nu en je bent een gebruiker voor het leven van de beste verf die er is. Je hoeft nooit te schuren, je kan zo aan de slag met je keuken, trap, vloer, meubels kasten of buiten. Het kan allemaal met Annie Sloan Chalk Paint.

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Goedkoper dan gratis kan niet