Geplaatst op: 03 jan 2018

Annie Sloan French Linen voorbeelden 

Annie Sloan Chalk Paint French Linen is een koele neutrale kaki grijze kleur. Deze kleur is gebaseerd op vervaagd natuurlijk linnen. Het werkt prachtig in combinatie met goud en een scala aan rijke en heldere kleuren. Het is dus ook de ideale kleur om mee te werken in combinatie met Brass Leaf. Annie Sloan French Linen gaat goed samen met Emile, Emperor Silk en Burgundy. Hieronder een aantal mooie voorbeelden van de kleur Annie Sloan Chalk Paint French Linen.

Annie Sloan Chalk Paint French Linen voorbeeldenAnnie Sloan Chalk Paint French Linen voorbeelden

Annie Sloan Chalk Paint French Linen voorbeeldenAnnie Sloan Chalk Paint French Linen voorbeelden

Annie Sloan Chalk Paint French Linen voorbeeldenAnnie Sloan Chalk Paint French Linen voorbeelden

Annie Sloan Chalk Paint French Linen hebben wij in een verpakking van 100 ml voldoende voor het verven van een stoeltje (1,3 m2) in een verpakking van 250 ml voldoende voor het verven van een kastje (3m2) en in één liter blikken daar kunt u ongeveer dertien vierkante meter mee verven. Vind u het leuk om creatief bezig te zijn met Annie Sloan Chalk Paint en van allerlei leuke technieken te leren is het misschien aan te raden een workshop te volgen die wij geven, daar leren wij u in 3,5 uur een groot aantal technieken zelf te beheersen. Informatie daarover kunt u vinden op onze pagina Annie Sloan Chalk Paint workshops. 

Nog meer French Linen voorbeelden

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's. 

Annie Sloan Chalk Paint French Linen is verkrijgbaar in

Annie Sloan pakket 1 French Linen

€ 51,95 € 49,00

Annie Sloan pakket 2 French Linen

€ 71,45 € 67,50