Geplaatst op: 22 dec 2017

Annie Sloan Chalk Paint decoupage voorbeelden

Chalk Paint ™ van Annie Sloan decoupage is een pagina waar we u willen laten zien wat voor mooie dingen je kunt doen met decoupage. Decoupage is één van mijn favoriete technieken die ik ook wekelijks leer aan de mensen in de Chalk Paint™ van Annie Sloan workshops. In de Chalk Paint ™ van Annie Sloan workshops is dit één van de zes technieken die wij u zelfstandig leren om uit te voeren zodat u na de workshop in staat bent om hele mooie creaties te maken met Chalk Paint ™ van Annie Sloan.

Annie Sloan Chalk Paint decoupageAnnie Sloan Chalk Paint decoupage

Decoupage is een techniek die al honderden jaren bestaat en vreemd genoeg eigenlijk uit nood geboren is. In de periode van armoede wilden mensen toch met weinig middelen het mooiste maken van huis hun meubels of inrichting en men ging op zoek naar manieren om dat te realiseren.Wat ze gingen proberen was om blanco behang te versieren en dan met vernis af te werken waardoor het net leek  of het origineel was en op die manier was men in staat om op een goedkope manier toch hele leuke dingen te maken door middel van zoals we nu het woord kennen decoupage. Annie Sloan heeft over decoupage veel geschreven zo kan je in haar boek Clasic Paints and Faux Finishes en een ander boek , Decoupage : A Practical Guide enorm veel lezen over hoe je op een juiste manier decoupage kan toepassen en wat je er allemaal mee kunt doen. En er staan geweldige foto’s in van het eindresultaat. De praktische handleiding van Annie Sloan in haar boeken laat u zien hoe u cadeaus, wenskaarten, en oude tijdschriften kunt gebruiken op verschillende manieren op het meubilair. Het is een verkenning van diverse decoupage technieken. Uiteraard kunt u de decoupagelijm bij ons bestellen.

Annie Sloan Chalk Paint decoupageAnnie Sloan Chalk Paint decoupage

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint van tafels, stoelen, keukens, trappen, muren, vloeren, stoffen stoelen, leer en nog veel meer met decoupage. 

Annie Sloan Chalk Paint decoupageAnnie Sloan Chalk Paint decoupage

Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden van decoupage bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's. Op Pinterest hebben we zelfs een speciaal board over decoupage.

Annie Sloan Chalk Paint decoupage voorbeelden met een korte beschrijving