Geplaatst op: 15 dec 2017

Annie Sloan Cream voorbeeld

Annie Sloan Chalk Paint voorbeeld Cream is een zachte warme kleur die heel mooi samen gaat met Annie Sloan Chalk Paint Scandinavian Pink en Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey.

Annie Sloan Chalk Paint Cream voorbeeldAnnie Sloan Chalk Paint Cream voorbeeld

 In de kleur Annie Sloan Chalk Paint Cream heb ik dit kastje geverfd. Mijn volgende project is een lederen loveseat groetjes Ria. ( foto 2) 1920's shabby chic dresser in Annie Sloan Chalk Paint Cream with distressed wood by Furniture Alchemy.

Annie Sloan Chalk Paint Cream voorbeeldAnnie Sloan Chalk Paint Cream voorbeeld

Annie Sloan Chalk Paint Cream voorbeeldAnnie Sloan Chalk Paint Cream voorbeeld

Goedemorgen, Gister heb ik mijn bestelling met Annie Sloan verf binnen gekregen en ben direct aan de slag gegaan, Ik ben er trots op :) Het is de kleur Cream & Coco, En gesjabloneerd met de kleur Coco. Groetjes Tatjana.( foto 2) Mijn eerste echte project met de Annie Sloan Chalk Paint In Cream en de prachtige warme kleur Barcelona Orange. Afgewerkt met de dark wax. Verf met prachtig resultaat, ga er zeker meer mee verven! Groetjes, Marianne.

De kleur Cream

Annie Sloan Chalk Paint Cream is een hele mooie andere gele tint van Annie Sloan. Het is een zachte bleke warme romige gele kleur. Het is de kleur van de Engelse Clotted Cream. Deze kleur is gebaseerd op de traditionele geelachtige tint die je gebruikt voor oud houtwerk. Het werkt ook heel erg goed met de Vintage look uit de jaren vijftig. Annie Sloan Chalk Paint Cream kan je heel erg goed gebruiken in combinatie met de kleuren Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey en Scandinavian Pink

Nog meer Annie Sloan Chalk Paint Cream voorbeelden

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint Cream. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken van Annie Sloan Chalk Paint Cream op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's. 

Annie Sloan Chalk Paint Cream is verkrijgbaar in

Annie Sloan pakket 2 Cream

€ 71,45 € 67,50

Annie Sloan pakket 1 Cream

€ 51,95 € 49,00