Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey voorbeeld met omschrijving

Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey voorbeeld van een geweldig mooie kast gemaakt door Nicole Ze is een tijdje geleden begonnen met Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey voorbeeld 1

annie sloan chalk paint chateau grey voorbeeld

Ze zag steeds zulke mooie opgeknapte meubels op onze site verschijnen, gedaan door Annie Sloan fans dat ze besloten heeft om samen met haar schoonzus aan de slag te gaan. Ze zijn samen begonnen en zoals ze zegt "we zijn verslaafd ". Werkelijk als je met één ding begint dan ga je maar door en door. En natuurlijk wilde ze met trots laten zien wat ze samen hebben gemaakt. Het eerste kastje waar ze mee zijn begonnen en het is gelijk een meesterwerk geworden. Geschilderd met Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey. Verder opgeschuurd en afgewerkt met Clear Wax en Dark Wax en daarmee ook gedistressed. En zo zijn deze foto's op onze site gekomen. Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey is een elegante grijs groene kleur die is gevonden in het Franse houtwerk en heel goed samen gaat met Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue.

Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey voorbeeld 10

Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey voorbeeld 13

Britt en Sven waren in de gelukkige situatie dat Bertha hun kastjes volledig onder handen heeft genomen met Chateau Grey en Versailles. Geschilderd van binnen en buiten. Nieuwe knoppen erop ! Knap gedaan Bertha hij is heel mooi geworden.

Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey voorbeeld 20

Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey voorbeeld 21

Annie Sloan Chalk Paint kunt u geweldig combineren met diverse technieken zoals, distressing, werken met Dark Wax verf Crack of decoupage, diverse kwast technieken, maar uiteraard ook het verven van stof en het verven van stoffen stoelen, alles over deze technieken kunt u lezen op onze pagina verftechnieken. Wilt u deze technieken zelf leren beheersen is het misschien leuk om een workshop bij ons te volgen waarin we u in vier uur 6 verschillende technieken leren zelf te beheersen. Uiteraard zult u ze ook allemaal zelf oefenen en uitvoeren zodat als u naar huis gaat u met deze technieken aan de slag kunt. Op ons Youtube kanaal staan diverse goede informatieve films die u laten zien hoe u met Chalk Paint, Dark Wax, distressing, verven van stof en nog veel meer moet werken.

Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey voorbeeld 30

Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey voorbeeld 31

Chateau Grey kleuren mengen

Één van de unieke kenmerken van Annie Sloan Chalk Paint is niet alleen dat u niet hoeft te schuren of te gronden maar dat u onderling alle kleuren kunt mengen. Zo kunt u zelf alle kleuren van de regenboog maken. Rechts hebben we een simpel voorbeeld voor u waarbij u kunt zien welke kleuren er ontstaan als u aan Annie Sloan krijtverf Chateau Grey een beetje Annie Sloan Chalk Paint Old  White gaat toevoegen. Wil u weten hoe u kleuren moet mengen van Annie Sloan  kunt u daar alles over lezen op onze pagina Annie Sloan Chalk Paint kleuren mengen. Alles wat u wilt weten over Annie Sloan Chalk Paint en de toepassingen daarvan kunt u lezen op onze site. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze Annie Sloan winkel in Nijkerk.

annie sloan chalk paint chateau grey voorbeeld 10

annie sloan chalk paint chateau grey voorbeeld 12

Mijn laatste project is klaar. ( foto 1) Ik heb ook de accessoires die in de kast staan met chalk paint gerestyled. Ben super blij met het eindresultaat. De kleur is Chateau Grey. Groetjes, Beata ( foto 2) Wilde jullie met een close up laten zien hoe mooi Chateau Grey is. Beata.

 

Nog meer voorbeelden Annie Sloan Chateau Grey 

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden Chateau Grey bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

Annie Sloan Chalk Paint Chateau Grey voorbeelden