Annie Sloan Chalk Paint Blauw
Annie Sloan Chalk Paint Blauw

Op deze pagina willen wij u graag alle blauwe kleuren van Annie Sloan verf laten zien en omschrijven wij de blauwe kleuren voor u.

Alle Annie Sloan Chalk Paint Blauwe kleuren

Annie Sloan Chalk Paint blauw bestaat uit een kleurenpallet van zeven kleuren.

De kleur Annie Sloan Chalk pint Aubusson Blue

Annie Sloan Chalk Paint Aubusson Blue is vernoemd naar de diep grijze, blauwe 18e en 19e eeuw gevonden tapijten uit Frankrijk. Gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Antibes Green en Versailles. 

De kleur Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue

Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue is een warme blauwe kleur zonder groene tinten, gevonden in de Mediterranen, gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Aubusson Blue.

De kleur Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue

Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue is een mooie pastel blauwe kleur die goed samen gaat met Annie Sloan Chalk Paint French Linen en Paris Grey.Annie Sloan Chalk Paint Giverny. Giverny is een vrolijk, schoon koel blauw. Deze kleur ligt in de buurt van het groene scala van blauw, zonder rood erin. Het is een perfecte kleur voor een moderne, eigentijdse palet, en het ziet er geweldig uit met heldere, warme kleuren zoals Barcelona Orange en Scandinavian Pink en koele neutrale kleuren zoals Paloma.

De kleur Annie Sloan Chalk Paint Giverny

Annie Sloan Chalk Paint Giverny is vernoemd naar het dorp in Noord Frankrijk waar Claude Monet woonde. Dit briljante blauw was vooral populair in het begin van de 20e eeuw.

Annie Sloan Chalk Paint Blauw
Annie Sloan Chalk Paint Blauw
Annie Sloan Chalk Paint Blauw
Annie Sloan Chalk Paint Blauw

De kleur Annie Sloan Chalk Paint Napoleonic Blue

Links ziet u Annie Sloan Chalk Paint Napoleonic Blue is geïnspireerd door de pigmenten uit "ultra marine" en " kobalt blue ". Deze kleurpigmenten gebruikte men voor decoratieve taken in neoklassieke interieurs. Men gebruikte het tot in de moderne 20e eeuw als decoratieve kleur. Annie Sloan Chalk Paint Napoleonic Blue gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Barcelona Orange, Antibes Green en Primer Red.

De kleur Annie Sloan Chalk Paint Svenska Blue

Rechts ziet u de laatste en nieuwste blauwe kleur van Annie Sloan Svenska Blue. Annie Sloan Chalk Paint Svenska Blue is een helder en koel blauw-grijze tint. Deze kleur zag je vaak in Zweedse landhuizen in de 17de en 18de eeuw. Svenska Blue is blauwer dan Duck Egg Blue en gaat heel goed samen met French Linen, Graphite en Annie Sloan fabric Piano in Olive.

De kleur Annie Sloan Chalk Paint Oxford Navy

De nieuwste blauwe kleur van Annie Sloan ziet u hierboven en is Oxford Navy. Oxord Navy is een inkt zwarte, traditionele marine blauwe kleur. Het doet je denken aan de donkerblauwe inkt uit een vulpen. Verder zie je ook het Indigo blauw wat ze gebruiken in de traditionele Indiase blokdruk terug in deze kleur. Nu kunt u natuurlijk ook zelf kleuren mengen de mogelijkheden daarvan en met welke kleuren je kan mengen om diverse blauwtinten te krijgen kunt u lezen in Kleurrecepten met Chalk Paint van Annie Sloan, dit boek is een Nederlandse uitgave van Colour Recipes en is verkrijgbaar bij ons in de winkel. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt mooie voorbeelden zien wat onze klanten allemaal doen met Annie Sloan Chalk Paint in de kleuren blauw. Het leuke van deze pagina is dat er foto’s staan van voor en na zodat u echt de metamorfose kunt zien die je met Annie Sloan Chalk Paint kunt bereiken.

Voorbeelden van Annie Sloan blauwe kleuren kunt u vinden op:

Annie Sloan Chalk Paint Blauw

Shop de blauwe kleuren Amsterdam Acrylverf

Shop de blauwe kleuren van Annie Sloan en Amsterdam Acrylverf