Annie Sloan Chalk Paint Antoinette voorbeeld met omschrijvingen

 

Annie Sloan Chalk Paint Antoinette voorbeeld. Annie Sloan Chalk Paint Antoinette is een zacht ouderwetse licht roze kleur mooi te combineren met Annie Sloan Chalk Paint Pure White. 

annie sloan chalk paint antoinette voorbeeldannie sloan chalk paint antoinette voorbeeld 1

Al maanden lang staat Antoinette in onze top vijf met de meest verkochte kleuren in de winkel en op Shabby Treats. Foto links is gedaan door Annie Sloan zelf een mooi voorbeeld wat je met Antoinette kan doen. De foto rechts. Ik heb Antoinette Chalk Paint gebruikt met daarover heen de was. Verf grof opgezet. Was de eerste x dat ik de verf probeerde en heb voor de eenvoud en veiligheid gekozen. Mijn dochter Sarah is verliefd op de kast. Zij koos de kleur en de handgreepjes. Ze wil nu haar bedje in English Yellow. Prachtig om te zien hoe ze haar eigen keuzes maakt met kleuren waarbij ze zich prettig voelt.Dank voor jullie enthousiasme en gastvrijheid. Groet Folkert Vera en Sarah.

annie sloan chalk paint antoinette voorbeeld 6annie sloan chalk paint antoinette voorbeeld 4

Dit kastje (lrechts) heb ik tussen de klanten door in de winkel maar eens goed onder handen genomen. Gedaan met Annie Sloan Chalk Paint Antoinette in combinatie met Pure White wat fijn gedistressed en uiteraard afgewerkt met Annie Sloan Soft Wax.

annie sloan chalk paint antoinette voorbeeld 11

annie sloan chalk paint antoinette voorbeeld 10

Hallo lieve mensen Wil nog graag 1 projectje met jullie delen. Na het verven met Annie Sloan Chalk Paint Antoinette heb ik het hier en daar doorgeschuurd. Ik had dat nog nooit gedaan dus vond het wel een beetje eng. Maar het resultaat is geweldig al zeg ik het zelf groetjes José. ( foto 2)  Keukenkastje in Annie Sloan Chalk Paint Antoinette.

annie sloan chalk paint antoinette voorbeeld 14

annie sloan chalk paint antoinette voorbeeld 18

 

Buikkastje in Annie Sloan Chalk Paint Antoinette. ( foto 2) Laden kast in Annie Sloan Chalk Paint Antoinette.

 

Annie Sloan Chalk Paint Antoinette voorbeeld 12

Annie Sloan Chalk Paint Antoinette voorbeeld 14

Een van de unieke dingen aan Annie Sloan Chalk Paint is dat u alle kleuren onderling kunt mengen. Op onze paginaAnnie Sloan Chalk Paint kleuren mengen kunt u daar alles over lezen. Op bovenstaande foto willen we u graag laten zien dat als je Anoinette mengt met Old White dat je een aantal hele mooie kleuren zelf kunt maken.

 

Nog meer Annie Sloan Antoinette voorbeelden

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint Antoinette. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden van Annie Sloan Chalk Paint Antoinette bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

 

Annie Sloan Chalk Paint Antoinette voorbeeld bij de Annie Sloan specialist