• Verzendkosten tot €50: €4,95; vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Annie Sloan Amersfoort, Barneveld, Nijkerk, Maarn, Doorn, Putten, Ermelo, Hoevelaken, Bunschoten, Spakenburg, Voorthuizen, Soest, Baarn, Bilthoven, Soesterberg, Achterveld, Leusden, Nijkerkerveen, Achterveld, Terschuur, dan komt u bij ons terecht. Dat klopt ook want wij zijn de Annie Sloan dealer voor midden Nederland. Alle dealers van Annie Sloan kunt u herkennen aan het Annie Sloan logo, zodat u weet dat u bij een vertrouwd adres binnen stapt wat u op een goede manier kan helpen zowel qua advies als ondersteuning. Wij zijn niet alleen een webshop maar hebben een fysieke winkel in Nijkerk in de Kloosterstraat 10A. Dat is tegenover de Hema. U kunt makkelijk parkeren in parkeergarage de Bonte Koe. Dat is vlakbij onze winkel.

Annie Sloan Amersfoort is Shabby Treats / The Shabby Shed

Annie Sloan Amersfoort

Annie Sloan Amersfoort


U bent zes dagen per week van harte welkom in onze winkel

Uiteraard heten wij u graag welkom in onze winkel, maar u kunt natuurlijk ook online bestellen. Wij geven u de garantie vandaag bestellen is morgen in huis. Dat kunnen wij ook want we hebben altijd alle artikelen van Annie Sloan ruim op voorraad. Naast officieel verkooppunt van Annie Sloan Chalk Paint zijn wij ook gecertificeerd door Annie Sloan om Annie Sloan workshops te geven. Alle informatie over deze workshops kunt u vinden op onze pagina Annie Sloan workshops. Daar kunt u ook alle informatie vinden over de demonstratieavonden die wij zeer regelmatig geven. De belangstelling is enorm en de plaatsen zijn erg snel vol. Mocht u niet in de gelegenheid zijn deze bij te wonen kunt u ons altijd bellen voor advies of ondersteuning. Wij helpen u graag het beste uit de geweldige verf van Annie Sloan te halen.

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u ongelooflijk veel mooie voorbeelden bekijken. Allemaal gemaakt door onze klanten. Maar ook op Pinterest en op Facebook staan tienduizenden foto's van de allermooiste creaties. Wij dagen u uit om ook met Annie Sloan verf aan de slag te gaan, omdat wij weten dat u daarna een gebruiker en liefhebber voor het leven zult zijn van deze geweldige verf.

Voorbeelden van Annie Sloan kunt u vinden op:

Annie Sloan verf koop u bij een officiële Annie Sloan Chalk Paint dealer in Nijkerk