• Verzendkosten tot €50: €4,95; vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Iedere maand zetten wij een ander product in het zonnetje met een speciale aanbieding. Op deze manier kunt u goedkoop een product aanschaffen van Annie Sloan of andere producten op onze website. Het product zal een hoge korting hebben, zodat u op een goedkope manier dit kunt aanschaffen.

Aanbiedingen van de maand op dit moment zijn:

  • Mondial Vlekken Coating
  • Kneedbaar hout

Mondial vlekken coating

Mondial Vlekken Coating 500 ml is voor het isoleren van doorslaande vlekken zoals vocht, nicotine, roet, teer en bloedend hout. Sneldrogende vlekkencoating op basis van acrylaathars met uitstekende isolerende eigenschappen voor interieur en exterieur. Voor het isoleren van vlekken in pleisterwerk en in ondergronden van hout en beton. Overschilderbaar met alle soorten muurverf of latex. Gebruiksaanwijzing: De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. Omgeving ruim afdekken. De spuitbus 3 minuten goed schudden en een proefstukje spuiten. Vlekkencoating in meerdere dunne lagen aanbrengen en goed laten drogen. Stof droog na ca. 10 min, overspuitbaar na ca. 30 minuten. Verbruik ca. 2 vierkante meter. Doet hetzelfde als A merken is alleen 50% goedkoper.

Kneedbaar hout van Alabastine 75 ml

Pasteus vul- en reparatiemiddel op basis van polymeerdispersie, dus oplosmiddelvrij. Kneedbaar hout van Alabastine. Pasteus vul- en reparatiemiddel op basis van polymeerdispersie, dus oplosmiddelvrij. Voor het repareren van scheurtjes en gaatjes in hout, in de kleur van de ondergrond, zoals voor meubels, deuren en plinten. Maximale laagdikte 1 cm. Overschilderbaar met alle verfsoorten en dekkende en transparante beits. Niet geschikt voor permanent vochtige ondergronden. Binnen en buiten toepasbaar. inhoud 75 ml. Ideaal voor het opvullen van gaatjes voor u gaat verven met Chalk Paint™ van Annie Sloan.

U kunt Shabby Treats volgen op:

Met de maand aanbieding van Annie Sloan kunt u goedkoop Annie Sloanen