Achteraf Annie Sloan verf betalen

Achteraf Annie Sloan verf betalen, kan bij ons via AfterPay. Afterpay voert voor www.shabbytreats.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.shabbytreats.com betalen met een digitale factuur vanaf 25 euro en tot een bedrag van € 250,-  bij After Pay. Dit is ook van toepassing voor klanten uit België. Wij rekenen geen enkele toeslag voor achteraf betalen, wat bij veel webshops wel van toepassing is. Deze betaalmethode is voor u helemaal gratis.


achteraf verf betalenTer goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Afterpay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode zoals onder omschreven.

U kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. Nu bestellen en achteraf betalen is nog nooit zo makkelijk geweest. Shabby Treats is continu bezig haar dienstverlening te optimaliseren en wij zijn blij dat we u deze mogelijkheid nu ook kunnen aanbieden. 

 

 

 

U kunt ons ook volgen op:  Google+  Facebook  Twitter  You Tube  Pinterest Instagram

 

Achteraf Annie Sloan verf betalen kan bij Shabby Treats