Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 29 aug 2016

Sjablonen stickers voor kop en schotel keramiek of andere dingen om te pimpen

Sjablonen stickers zijn speciaal gemaakt om bv keramiek of kop en schotel of andere keuken accessoires mee te pimpen. Maar je kan ze ook uitstekend gebruiken op meubels of krukjes. U kunt dat doen in verschillende thema's. Wij hebben sjablonen stickers in de thema's:

De sticker sjablonen boekjes bestaan uit 25 tot 36 stickers waarmee u heerlijk kunt pimpen. De stickerboekjes zijn spotgoedkoop want voor 2,95 kunt u uw gehele servies al pimpen. Naast sticker sjablonen hebben wij bijna 200 sjablonen en verfsjablonen en zijn hiermee niet alleen de goedkoopste leverancier van verfsjablonen maar ook de grootste leverancier van verfsjablonen in Nederland en België.

Sjablonen Stickers

Sjablonen Stickers


Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint met heel veel voorbeelden van sjablonen, verfsjablonen en sjablonen stickers. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden van sjablonen bekijken op:

Sjablonen of sjablonen stickers koopt u bij de grootste leverancier in sjablonen