Sjablonen Annie Sloan Stencils en verfsjablonen bij de Annie Sloan specialist

Sjablonen Annie Sloan Stencils en verfsjablonen zijn er de afgelopen weken weer een groot aantal nieuwe bijgekomen. Allereerst de Annie Sloan Sjablonen, maar ook een groot aantal nieuwe vintage en brocante sjablonen. Onderstaand een overzicht van de nieuwe sjablonen. Alle sjablonen kunt u vinden op onze pagina verfsjablonen.

sjablonen annie sloan stencils verfsjablonensjablonen annie sloan stencils verfsjablonen

Annie Sloan Verfsjabloon Sand Dollar. Dit Annie Sloan sjabloon is geinspireerd door de kust en de haven. Dit sjabloon gaat erg goed met nautische thema's of voorstellingen.Annie Sloan Arctic Poppy verfsjabloon. Een rustiek plattelands ontwerp. Deze stijl van sjablonen is ontstaan in plattelands huizen en hutjes in Noord Amerika. Dit Annie Sloan sjabloon werkt heel erg goed met velle kleuren en in een Bohemian interieur. Dit sjabloon kan je heel goed alleen als decoratie gebruiken met verschillende kleuren.

sjablonen annie sloan stencils verfsjablonensjablonen annie sloan stencils verfsjablonen

Annie Sloan Branches verfsjabloon. Eeen elegant en simpel sjabloon. Geinspireerd door de traditionele Zweedse ontwerpen. Dit sjabloon kan je perfect alleen gebruiken maar ook als herhalingspatroon is het erg mooi. Het is een ontwerp wat je eigenlijk op alles kan gebruiken. Annie Sloan Hands verfsjabloon. Dit sjabloon is een grappig statement om mee te spelen. Het werkt goed alleen of in een patroon herhaling. Het past overal bij, je kan het op moderne of rustieke meubelen aanbrengen.

sjablonen annie sloan stencils verfsjablonensjablonen annie sloan stencils verfsjablonen

Annie Sloan Classical Bird verfsjabloon. Een elegant Annie Sloan sjabloon geinspireerd door de Neo klassieke stijlen.Het is een sjabloon wat zelfstandig gebruikt kan worden maar ook als herhalingspatroon.Annie Sloan verfsjabloon Fish. Is een sjabloon wat geinspireerd is door de kust. Dit Annie Sloan sjabloon doet je denken aan zeilen en vissersbootjes. Het werkt heel goed alleen of als herhalingspatroon.

sjablonen annie sloan stencils verfsjablonensjablonen annie sloan stencils verfsjablonen

Annie Sloan verfsjaboon Nymph. Is een elegant sjabloon en geinspireerd door de Neo klassieke stijl. Het is een tijdloos en charmant sjabloon. Je kan het alleen gebruiken of  je kan de sjablonen over elkaar sjabloneren zodat de handjes elkaar raken. Annie Sloan verfsjabloon Tallulah. Het sjabloon Tallulah is geinspireerd door "folk art". Voor Annie Sloan Sjabloon Tallulah gebruik je veel vontrasterende velle kleuren voor een Bohemian styl. Het werkt goed goed met symmetrich herhalingspatroon. Je kan het ook willekeurig sjabloneren met overlappingen.

sjablonen annie sloan stencils verfsjablonensjablonen annie sloan stencils verfsjablonen

Annie Sloan verfsjabloon Roses. Dit sjabloon kan je heel erg goed gebruiken voor een Vintage look met bloemen. Het is geinspireerd door de originele Engeles cottage tuinen. Dit geweldig mooie en nostalchische sjabllon werkt goed als je het alleen gebruikt of als je het gaat herhalen in een vast patroon. Als tip gebruik Annie Sloan Chalk Paint kleuren die goed bij elkaar passen om je Roses sjabloon een mooie landelijke look te geven. Annie Sloan Petrushka verfsjabloon. Annie Sloan sjabloon Petrushka is beinvloed door de traditonele volkskunst. Gebruik velle zoals English Yellow, Barcelona Orange of Arles als kleuren voor een gave Boho look of rustige kleuren voor een rustiek bloem effect. Je kan het sjabloon alleen gebruiken, maar je kan het ook willekeurig over elkaar heen sjabloneren.

sjablonen annie sloan stenciels verfsjablonensjablonen annie sloan stencils verfsjablonen

Annie Sloan verfsjabloon Poppy Pod. Het Poppy Pod sjabloon werkt heel goed in een bloemen of landelijke Bohemian geinspireerde ruimte. Gebruik het sjabloon op zich zelf, maar je kan het ook goed gebruiken door het te laten overlappen.Annie Sloan verfsjabloon Bell Flowers. Het sjabloon is geinspireerd door Neo Klassiek design. Dit simpele bloem sjabloon werkt perfect als een mooie border of als herhalings patroon op je muur of meubelstuk. Gebruik wel verschillende Annie Sloan Chalk Paint kleuren. Maar wat echt heel erg gaaf is om te doen is om het te bewerken met één van de van soorten Annie Sloan Loose Leaf. ( Brass Leaf - Copper Leaf - Aluminium Leaf)

sjablonen annie sloan stencils verfsjablonensjablonen annie sloan stencils verfsjablonen

Annie Sloan verfsjabloon Flower String. Het sjabloon is geinspireerd door Vintage bloemen en landelijke stijlen. Dit mooie sjabloon is ideaal om te gebruiken voor een border. Of een mooi herhalingspatroon. Funky leaves sjabloon. Het sjabloon bestaat uit zes verschillende patronen. De patronen zijn opgebouwd door blaadjes in de vorm van een bloem. Je kan het als border gebruiken. Maar je kan ook alle zes de sjablonen individueel gebruiken. Deze individuele sjablonen gebruikt men vaan om tegels mee te sjabloneren.

sjablonen annie sloan stencils verfssjablnensjablonen annie sloan stencils verfsjablonen

Tin Ceiling sjabloon. Het sjabloon bestaat uit twee verschillende sjablonen. De sjablonen kan je gezamenlijk of individueel gebruiken. Ze worden vaak gebruikt als herhalingspatroon op muren of plafonds. Ook gebruikt men ze vaak op ornamenten die men op het plafond plaatst. Acanthus Borders sjabloon. Het sjabloon bestaat uit twee verschillende patronen, die je zowel samen als individueel kunt gebruiken. Het linker sjabloon zie je vaak op ornamenten die gebruikt worden als decoratie voor het ondersteuning van balken of plafonds. Je kan het sjabloon ook erg goed gebruiken als border is een herhalingspatroon.

sjablonen annie sloan stencils verfsjablonensjablonen annie sloan stencils verfsjablonen

Brocade Motif sjabloon.Dit sjabloon is geweldig om te gebruiken op de deur van een kast, bovenblad van een kast, of dienblad. Een mooi decoratief sjabloon. Ook leuk te gebruiken als border of ter decoratie van uw vloertegels. Cafe Paris Sjabloon heeft een oude nostalgische uitstraling. Dat is de reden dat je het Cafe Paris Sjabloon regelmatig ziet op brocante meubels of brocante gemaakte meubels en vintage meubels. Het sjabloon zie je vaak op de zijkant van een kast, op een dienblad of een butler tray. Een leuke mogelijkheid is om dit sjabloon te gebruiken om je eigen Vintage schilderij te maken.

sjablonen annie sloan stencils verfsjablonensjablonen annie sloan stencils verfsjablonen

The French Inn Sjabloon is een echt Brocane / Vintage sjabloon. Dat is ook de reden dat men veelvuldig gebruikt voor het decoreren van brocante / vintage of oude meubels. Het is geen sjabloon wat je als herhalingssjabloon moet gebruiken. Als zelfstandige decoratie is het een geweldig mooi sjabloon. The Flower Market sjabloon. Dit brocante - Vintage Sjabloon zie je vooral op de zijkant van kasten, op de deuren van kasten, een dienblad of butlertray. The Flower Market sjabloon is een sjabloon wat bij uitstek geschikt is voor oude meubels om deze een mooie look mee te geven. Je kan de kroontjes in het sjabloon ook alleen gebruiken.

sjablonen annie sloan stencils verfsjablonensjablonen annie sloan stencils verfsjablonen

Olde World Numbers sjabloon staat voor een sjabloon met oude nummers. Het nostalgische sjabloon geeft een echte oude brocante uitstraling. Je kan dit sjabloon als geheel gebruiken, maar natuurlijk ook gewoon als letter sjabloon. Dit sjabloon zie je vaak op oude meubels of als decoratie op oude kisten of meubels die men een brocante look wil geven. Parisian Street Sjabloon. Is een heel mooi nostalgisch brocante sjabloon. wat eigenlijk zou moeten heten " Rue le Verrier No.9 Paris ". Dit is een staart sjabloon wat je veel ziet op oude meubels, dekenkisten of op zijkanten van kasten. Het is ook mooi om te grbruiken op de voordeur van een kast, dienblad of butler tray. Dit oude sjabloon is bij uitstek geschikt voor oude, brocante of vintage meubels  

Aanbrengen verfsjablonen 

Verf uw meubelstuk met Annie Sloan Chalk Paint
Laat het goed drogen
Breng uw verfsjabloon aan met goede schilders tape
Pak een schuimroller en rol die door de verf
Ga met de schuimroller over keukenpapier
Rol over het sjabloon
Verwijder het sjabloon na enkele minuten
Als de verf droog is werk het af met Soft Wax 

 

Op onze pagina verfsjablonen staan nog veel en veel meer stencils en sjablonen. Ook voor u vast een paar hele mooie om mee aan de slag te gaan.

Sjablonen Annie Sloan Stencils en verfsjablonen koop je bij Shabby Treats