Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 29 aug 2016

Goedkope sjablonen en verfsjablonen

Goedkope sjablonen, die hebben wij in overvloed. Zelfs een speciale aanbieding van 91 sjabloontjes voor 7,95. Dat is een prijs van een paar cent per sjabloontje. Nergens kan je goedkoper Sjablonen vinden.

Goedkope Sjablonen

Goedkope Sjablonen


Ze zijn ideaal om het huis te versieren, bijvoorbeeld glas, keramiek, porselein, spiegels, hout, papier en veel meer ....... een eindeloze inspiratie voor interieur decoraties. Elk boekje heeft instructies voor de verschillende materialen hoe je de sjabloontjes moet gebruiken. Buiten deze speciale aanbieding hebben wij een keuze uit ruim 175 goedkope sjablonen, waarbij de korting kan oplopen tot 60%. Wij hebben Muursjablonen in de maat 40 bij 80 die elders tussen de 30 en 60 euro kosten voor een prijs van 9,95. Ben je dus op zoek naar goedkope sjablonen dan ben je bij de grootste sjablonen leverancier aan het juiste adres. niet voor niets gebruiken heel erg veel scholen en kinderdagverblijven onze verfsjablonen. Ze zijn nergens anders goedkoper verkrijgbaar.

Muur sjablonen

De muursjablonen worden erg veel gebruikt in winkels en restaurants. Bij een bekend Grieks restaurant hier in de stad zie je de geweldige pilaren en goden op de muur. Ook gebruikt men de muursjablonen vaak in tuinen. Ben je op zoek naar thema sjablonen zoals voor kinderkamers of speciale dieren, boten, bloemen, borders of wat dan ook wij hebben de sjablonen voor u. Ook hebben wij speciale sjablonen sets met een thema voor u zo is er een mooie set met 50% korting met het thema kinderkamer.

Speciale samengestelde sets met sjablonen

Een set van 5 sjablonen als aanbiedingspakket voor maar 12,95. Of een mooie aanbieding met het thema zeilen. Geweldig om de kindermaker mee te doen 4 sjablonen en één groot sjabloon voor maar 15,95. Ook is er een speciale set als aanbiedingspakket met jungle dieren voor de kinderkamer, uiteraard ook met 50% korting. En zelfs een aanbieding met 10 dieren sjablonen. Met 50% korting De sjablonen zijn 19 x 40. Sjabloon met olifant, giraffe en leeuw, sjabloon met dinosaurussen, sjabloon met dolfijnen, sjabloon met boerderij dieren, sjabloon met vogels en vlinders, sjabloon met paarden, sjabloon met konijnen en hazen, sjabloon met poezen en katers, sjabloon met zwanen, sjabloon met kikkers. En nog veel en veel meer.

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden van sjablonen in combinatie met Annie Sloan Chalk Paint. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden van sjablonen bekijken op:

Goedkope sjablonen - Nergens goedkoper - Goedkope sjablonen sets