Geplaatst op: 14 dec 2013

Daphne's Diary met een geweldig artikel over Annie Sloan Chalk Paint

Daphne's Diary heeft in het december nummer een geweldig artikel over Annie Sloan Chalk Paint en wat je daar allemaal wel niet mee kan doen.

Daphne's DiaryDaphne's Diary

Er staat een leuk verhaal in over Annie Sloan die de gordijnen ging verven voor haar buurvrouw in Normandie. Met een handleiding over hoe je gordijnen kan verven en hoe je stof moet verven. Met een geweldig simpel stappenplan met foto's wat precies beschrijft hoe je dat moet doen. En uiteraard wat je precies nodig hebt. Verder zijn wij natuurlijk beretrots dat wij als oficiele Annie Sloan dealer staan in Daphne's Diary. We hopen dat u heel erg veel plezier zult beleven aan het lezen van het artikel en hopen u snel te mogen ontvangen in onze winkel. Of u mogen verwelkomen als nieuwe klant op onze webshop. Wilt u voorbeelden zien wat je allemaal kunt doen met Annie Sloan Chalk Paint kijk dan eens op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan. Deze pagina staat vol met foto's van klanten. Altijd eerst een foto met hoe het was en een foto met het eindresultaat. U zult verbaasd staan wt je allemaal wel niet kunt doen met Annie Sloan Chalk Paint.

Duizenden Annie Sloan foto's op Facebook en Pinterest

Wilt u nog veel meer mooie creaties bekijken die gemaakt zijn met Annie Sloan Chalk Paint kijk dan op onze Facebookpagina of wilt u de video's bekijken met alle handleidingen ga dan naar ons YouTube kanaal.

Daphne's Diary met een geweldig artikel over Annie Sloan Chalk Paint