Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 31 aug 2013

Annie Sloan liefhebbers bedankt voor jullie vertrouwen in ons

Nog niet zo lang geleden was ik blij als ik een paar orders binnen kreeg via de webshop en nog steeds ben ik blij met iedere order en behandelen we die als of het onze eerste order is. Maar nu zijn er dagen dat er dertig orders per dag binnen komen. Het is ongelooflijk fijn om te merken dat zo veel mensen vertrouwen hebben in ons en alle lieve brieven, e-mailtjes en foto's waardeer ik echt enorm. Ik ben zo blij dat ik iedere week weer heel veel nieuwe klanten leer kennen die we of in de winkel of via informatie voorziening op onze website op weg kunnen helpen om leuke mooie dingen te maken met Annie Sloan Chalk Paint. Voor de komende workshops staan al weer meer dan 100 mensen ingepland de komende maanden waarvan ik heel erg veel nog niet eens heb ontmoet, ik kijk er echt naar uit om jullie te leren kennen en enthousiast te maken voor Annie Sloan Chalk Paint. Iedere dag realiseer ik me dat ik een heel gelukkig mens ben dat ik van mijn hobby mijn werk heb mogen maken dankzij jullie. Daarom iedereen echt enorm bedankt. En schroom niet mij te bellen of te mailen met jullie vragen, ik help jullie echt heel erg graag. Jayne x

Annie Sloan liefhebbers bedankt

Annie Sloan liefhebbers bedankt


Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal gemaakt hebben met deze geweldige verf van Annie Het leuke van deze pagina is dat er foto’s staan van voor en na zodat u echt de metamorfose kunt zien die je met Annie Sloan Chalk Paint kunt bewerkstelligen. Ook hebben wij speciale pagina's met grote foto's waar de mooiste voorbeelden staan met Annie Sloan Chalk Paint op:

Annie Sloan liefhebbers bedankt voor jullie vertrouwen in Shabby Treats