Annie Sloan Chalk Paint Paloma voorbeelden met omschrijving

 

Annie Sloan Chalk Paint Paloma is een kleur die gebruikt werd toen er voor het eerst een reeks paarse tinten verscheen bij Annie Sloan. De kleur kan ook gebruikt worden als een eigentijdse kleur. De kleur is grijs met een paarse tint.Annie Sloan Chalk Paint Paloma voorbeeld hebben wij voor u gemaakt om te laten zien wat voor mooie dingen je kunt maken met de kleur Paloma van Annie Sloan Chalk Paint. Annie Sloan Chalk paint is de ideale verf om uw meubels mee op te knappen, u kunt dit namelijk doen zonder te schuren en zonder te gronden. U kunt het aanbrengen op bijna iedere ondergrond en het gebruiken, voor muren, trappen, vloeren, keukens en nog veel meer. Vanwege het hoge kleurpigment gehalte heeft het een uitstekende dekking en hechtingskracht en kunt u met 1 liter wel 12 tot 13 vierkante meter verven. 

annie sloan chalk paint paloma voorbeeldannie sloan chalk paint paloma voorbeeld 1

Op bijgaande foto laat Anita zien met haar nachtkastje waar ze gisteren de laatste hand aan heeft gelegd wat Paloma voor een geweldig mooie kleur is. Annie Sloan Chalk Paint Paloma is een mooie stijlvolle warm grijze taupe kleur met veel diepte gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint French linen en Aubusson Blue.Op de volgende foto ziet u hoe ik geinspireerd door de lente zon zelf aan de slag ben gegaan met Annie Sloan Chalk Paint. Ik heb het kastje beplakt met met plak papier met mooie bloemen en afgewerkt met Soft Wax en Dark Wax voor een mooie vintage look. Uiteraard hier een daar een beetje gedistressed om hem compleet te maken.

annie sloan chalk paint paloma voorbeeld 5

annie sloan chalk paint paloma voorbeeld

Ben helemaal fan van annie sloan ! Het kastje is gedaan in Paloma met old violet groetjes Natasja (foto links)

annie sloan chalk paint palomavoorbeeld 5

annie sloan chalk paint paloma voorbeeld 6

Hallo Jayne.Ik heb even een pauze ingelast maar ben nu weer volop bezig met schilderen.Allereerst een kersenhouten kastje.Ik heb de kleur Paloma iets grijzer gemaakt met Graphite, persoonlijk vind ik Paloma ietsje te 'roze'. Het kersenhoutenkastje uit de kringloopwinkel was uitermate geschikt daarvoor. Groetjes Kitty( foto 2) Kastje gedaan door Annie Sloan in Annie Sloan Chalk Paint Paloma.

 

Nog meer Annie Sloan Paloma voorbeelden 

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u de mooiste voorbeelden vinden , allemaal door klanten gemaakt door onze klanten en het leuke van deze pagina is dat het foto's heeft van voor en na. Op onze Pinterest pagina staan ook honderden foto's waar u inspiratie kunt op doen. Alles wat u wilt weten over Annie Sloan Chalk Paint en de toepassingen daarvan kunt u lezen op onze site. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze Annie Sloan  winkel in Nijkerk. Maar bent u niet in de gelegenheid om bij ons te komen kunt u uw Annie Sloan Chalk Paint ook direct online bestellen. Wij hebben altijd alle Annie Sloan producten op voorraad en vandaag bestellen is uiteraard morgen veilig bij u thuis. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken van Annie Sloan Chalk Paint Paloma op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

 

Annie Sloan Chalk Paint Paloma voorbeelden en hoe je het moet maken