Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue voorbeeld 

Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue voorbeeld, Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue is een mooie pastel blauwe kleur die goed samen gaat met Annie Sloan Chalk Paint French Linen en Paris Grey.

Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue voorbeeld 10

Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue voorbeeld 11

Heerlijk alles in Louis Blue geverfd en oud gemaakt! Groetjes Henk.

Annie Sloan chalk paint Louis blue voorbeeldannie sloan chalk paint louis blue voorbeeld 1

Bij de foto's stond de volgende tekst " Ik heb laatst voor het eerst Annie Sloan verf bij je gekocht, Louis blue, was helemaal weg van de kleur. Ik stuur je een foto van het kastje en een paar andere projecten. Ik heb mijn salontafel en eettafel onder handen genomen en heb een oude, donkereiken lampenvoet weer helemaal up to date gemaakt. Wat een ontzettend leuke hobby heb ik er bij! Veel van mijn vriendinnen zijn ook enthousiast; ik heb ze doorgestuurd naar de winkel in Nijkerk! Hartelijk groet en tot gauw! Karin ".

annie sloan chalk paint louis blue voorbeeld 6

annie sloan chalk paint louis blue voorbeeld 60

En de laatste foto is van mijn mijn simpele ikea keuken tafel opgepimpt met Louis blue en het top blad van de tafel afgewerkt met clear en dark wax. stoelen ook Louis blue maar afgewerkt met alleen clear wax. Groetjes Shahaia

annie sloan chalk paint louis blue voorbeeld 3

annie sloan chalk paint louis blue voorbeeld 88

Hoi Jayne. ( foto 1) Van een lokaal restaurant heb ik een setje gekregen wat al heel lang op zolder stond. Ik heb  Annie Sloan Chalk paint LouisBlue iets lichter gemaakt met PureWhite en vervolgens het hele setje, uitgezonderd enkele PureWhite accenten, hiermee geverfd. Flink doorgeschuurd en zie hier het resultaat. Het is zo leuk geworden. Moest het even met jullie delen. Fijn weekend! Met vriendelijke groet, Britt's Restyling. Mooi kastje ( foto 2) gedaan met Annie Sloan Louis Blue en daarna doorgeschuurd door Nelleke.

annie sloan chalk paint louis blue voorbeeldannie sloan chalk paint louis blue voorbeeld

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue. Er staan enorm veel voorbeelden vankasten en meubels in Louis Blue en andere kleuren van Annie Sloan. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden Louis Blue bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

 

Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue voorbeelden met omschrijving