Geplaatst op: 22 dec 2017

Annie Sloan Starterspakket is vervangen door het Annie Sloan Pakket

Annie Sloan starterspakket is vervangen door het Annie Sloan Pakket. Starterspakketten zijn helemaal niet meer te krijgen. Annie Sloan heeft gekozen voor éénduige aanbiedingen voor de liefhebber van Annie Sloan Chalk Paint die bij alle dealers gelijk zijn. Er zijn twee Annie Sloan pakketten op de markt gekomen. Dat zijn het Annie Sloan pakket 1 en het Annie Sloan pakket 2.

Annie Sloan Pakketten

Annie Sloan pakket 1 bestaat uit één liter Chalk Paint naar keuze, één Soft Wax en een mini Dark Wax. Deze aanbieding heeft een aanbiedingsprijs van 49,00.Annie Sloan Pakket 2 bestaat uit één liter Chalk Paint naar keuze, één Soft Wax en een mini Dark Wax en de geweldige Annie Sloan kwast nummer 8. Deze aanbieding heeft een aanbiedingsprijs van 67,50.

Annie Sloan starterspakketAnnie Sloan starterspakket

Annie Sloan Pakket is een aanbiedings pakket van diverse Annie Sloan artikelen in één pakket. Vandaag uw Annie Sloan pakket bestellen morgen in huis. Annie Sloan heeft zelf deze pakketten samengesteld, om u op een goedkope manier kennis te laten maken met de allermooiste verf die er is om uw meubels, trappen, vloeren, keukens of wat u maar wilt op te knappen. Het is een mooi beginnerspakket. En dat allemaal zonder schuren of gronden. U kunt eindeloos veel kleuren maken met Annie Sloan verf, omdat u alle kleuren onderling kunt mengen. Annie Sloan verf is ook waterafstotend en u kunt het normaal gebruiken als u het heeft afgewerkt met Annie Sloan Soft Wax en dat zit in het pakket Dit maakt de verf hard en u kunt het gewoon schoonmaken met een sopje. Voor Intensief gebruik raden wij u aan om het af te werken met Annie Sloan Lacquer. Lees voordat u aan de slag gaat altijd even onze Annie Sloan gebruiksaanwijzing en kijk even onze Annie Sloan instructie video's.

Starterspakketten zijn vervangen door het Annie Sloan Pakket.