Geplaatst op: 29 aug 2016

Annie Sloan Lacquer gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Lacquer gebruiksaanwijzing, waar is dat nu voor nodig. dat zou misschien wel mijn eerste reactie zijn als ik dat zou lezen. Toch is dat niet waar want er zijn een aantal héél belangrijke dingen waar u rekening mee moet houden als u gaat werken met Lacquer.

Annie Sloan Lacquer gebruiksaanwijzingAnnie Sloan Lacquer gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Lacquer kan op alle kleuren

Annie Sloan Lacquer heeft sinds kort een nieuwe samenstelling en kunt u gebruiken op alle kleuren Chalk Paint. Het geeft dus niet zoals in het verleden problemen op de witte tinten.

Annie Sloan Lacquer breng je aan op trappen en vloeren

Annie Sloan Lacquer aanbrengen is alleen nodig op trappen en vloeren. Het is onnodig om het te doen op meubels. Daar werkt de Soft Wax voldoende. 

Annie Sloan Lacquer gebruiksaanwijzing

Breng Annie Sloan Lacquer aan met een verfroller ( of hele korte haren liefst een schuimroller) De schuimroller die u nodig heeft ziet u boven op de foto.Of breng het voor een streeploos resultaat aan met een vernis kwast. De Lacquer is extreem vloeibaar en anders verbruikt u veel en veel te veel en dat is zonde want het is niet goedkoop. Altijd in meerdere lagen aanbrengen minimaal twee en het liefst drie met een droogtijd tussen de diverse lagen van het liefst acht uur. Sommige mensen adviseren korter toch zeggen wij "iets meer geduld maakt het sterker".  

Annie Sloan Lacquer afnemen

U kunt Lacquer afnemen en dweilen. Maar de eerste zes weken heeft de Lacquer nodig om volledig uit te harden. Wees de eerste zes weken voorzichtig met water. En neem het na het schoonmaken direct af. Als u in het begin water laat staan kunt u witte vlekken krijgen doordat de Lacquer nog niet volledig is afgesloten en het water opneemt, als het er lang op blijft staan.

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Er staan enorm veel voorbeelden van trappen en keukens afgewerkt met Annie Sloan Lacquer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u met de verf aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

Annie Sloan Lacquer gebruiksaanwijzing bij de Annie Sloan Chalk Paint specialist