Annie Sloan Lacquer gebruiksaanwijzing

Annie Sloan Lacquer gebruiksaanwijzing, waar is dat nu voor nodig. dat zou misschien wel mijn eerste reactie zijn als ik dat zou lezen. Toch is dat niet waar want er zijn een aantal héél belangrijke dingen waar u rekening mee moet houden als u gaat werken met Lacquer.

 

annie sloan lacquer gebruiksaanwijzingAnnie Sloan Lacquer kan op alle kleuren

 

Annie Sloan Lacquer heeft sinds kort een nieuwe samenstelling en kunt u gebruiken op alle kleuren Chalk Paint.

 

Annie Sloan Lacquer aanbrengen op

 

Annie Sloan Lacquer aanbrengen is alleen nodig op trappen en vloeren. Het is onnodig om het te doen op meubels. Daar werkt de Soft Wax voldoende.

 

Annie Sloan Lacquer gebruiksaanwijzing

 

Breng Annie Sloan Lacquer aan met een verfroller ( of hele korte haren liefst een schuimroller). De Lacquer is extreem vloeibaar en anders verbruikt u veel en veel te veel en dat is zonde want het is niet goedkoop. Altijd in meerdere lagen aanbrengen minimaal twee en het liefst drie met een droogtijd tussen de diverse lagen van het liefst acht uur. Sommige mensen adviseren korter toch zeggen wij "iets meer geduld maakt het sterker". 

 

Annie Sloan Lacquer afnemen

 

U kunt Lacquer afnemen en dweilen. Maar de eerste zes weken heeft de Lacquer nodig om volledig uit te harden. Wees de eerste zes weken voorzichtig met water. En neem het na het schoonmaken direct af. Als u in het begin water laat staan kunt u witte vlekken krijgen doordat de Lacquer nog niet volledig is afgesloten en het water opneemt, als het er lang op blijft staan.

 

Facebook          You Tube          Pinterest 

 

 

Annie Sloan Lacquer gebruiksaanwijzing bij de Annie Sloan Chalk Paint specialist