Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 03 jan 2018

Annie Sloan kwasten schoonmaken hoe doe ik dat

Annie Sloan kwasten schoonmaken is heel belangrijk als je er lang plezier van wilt hebben. Annie Sloan kwasten zijn van flinterdun varkenshaar en als je ze goed verzorgt kan je er jaren plezier van hebben.

Waarom Annie Sloan kwasten en geen platte kwast

Annie Sloan kwasten zijn altijd rond. Dit zorgt ervoor wanneer je gaat verven dat de haren dit rond uitspreiden op het te verven opperval. In tegenstelling tot een platte kwast die zal gaan harken. Hierdoor krijg je met een ronde kwast een veel mooier en beter resultaat, omdat je de strijkrichting van de kwast niet zult zien. Het is niet voor niets dat je nooit een professionele schilder zult zien met een platte kwast. Hij wil zijn uurloon graag betaald hebben en dat krijgt hij alleen als het verfwerk er netjes en goed uit ziet. Annie Sloan kwasten zijn er in drie formaten. De nummer 8, 12 en nummer 16 kwast. Je moet zelf bepalen welke voor jou handig is. De kracht in je pols en het te verven oppervlak zal in je keuze meespelen. Vaak horen wij Annie Sloan kwasten zijn niet goedkoop.  Dat lijkt misschien zo maar als je kijkt naar de levensduur van de kwasten en het resultaat is het één van de beste investeringen die je kunt doen vinden wij en veel klanten met ons.

Annie Sloan Kwasten schoonmaken

Annie Sloan Kwasten schoonmaken


Hoe maak je Annie Sloan kwasten schoon

Annie Sloan kwasten schoonmaken doe je met lauw water uit de kraan. Spoel ze goed schoon zo dat er geen verf meer in de haren aanwezig is. Doe een elastiekje om de haren dan blijven ze mooi bij elkaar en voorkom je dat ze uit gaan staan. Hang de kwast op aan een spijker. Zet ze nooit in water dan gaat het metaal roesten. Gebruik bij de wax kwasten wat St Marc als u ze schoon maakt. De wax moet echt allemaal uit de haren, voor u ze laat drogen. Kwasten met witte haren zijn voor natuurlijke (water) verf. Gebruik nooit kwasten met zwarte haren die hebben gestaan in terpentine, benzine of andere stoffen en die zullen zorgen dat je verfwerk gaat verkleuren.

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint  Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Annie Sloan kwasten schoonmaken is belangrijk dan heb je er lang plezier van