Geplaatst op: 11 okt 2016

Annie Sloan Chalk Paint Giverny voorbeelden 

Annie Sloan Chalk Paint Giverny voorbeeld. Annie Sloan Chalk Paint Giverny is een vrolijk, schoon koel blauw. 

Annie Sloan Giverny voorbeeldAnnie Sloan Giverny voorbeeld

(foto 1 )Annie Sloan | Inspiration | Side table painted in Giverny Chalk Paint. Goedemorgen Jayne, Wat een fantastische kleur is die Giverny. Ik heb hiermee een oud vitrinekastje gedaan met accenten in Scandinavian Pink. Verder is het kastje lichtjes doorgeschuurd, behandeld met clear wax en op bepaalde plaatsen met dark wax. Weer helemaal gelukkig met het resultaat. En uiteraard zsm de twee nieuwste kleuren bestellen. Fijne dag vandaag! Met vriendelijke groet, Britt's Restyling.

Annie Sloan Giverny voorbeeldAnnie Sloan Giverny voorbeeld

Giverny Chalk Paint decorative paint by Annie Sloan on Small Table. ( foto 2) Tafel in Annie Sloan Chalk Paint Giverny.

Annie Sloan Giverny voorbeeldAnnie Sloan Giverny voorbeeld

Hoi Jayne, dit was mijn weekend project. Het tafeltje is Giverny blauw. Het blad is met een Petrushka sjabloon gedaan, met Barcelona, Antoinette en Antibes. Groetjes Gerriëtte.( foto 2) Krukje geverfd met Chalk Paint Giverny en afgewerkt met Black Wax en White Wax! 

De kleur Giverny

Annie Sloan Chalk Paint Giverny is een vrolijk, schoon koel blauw. Deze kleur ligt in de buurt van het groene scala van blauw, zonder rood erin. Het is een perfecte kleur voor een moderne, eigentijdse palet,en het ziet er geweldig uit met heldere, warme kleuren zoals Barcelona Orange en Scandinavian Pink en koele neutrale kleuren zoals Paloma. Giverny is vernoemd naar het dorp in Noord Frankrijk waar Claud Monet woonde. Dit briljante blauw was vooral populair in het begin van de 20e eeuwse interieurs

Nog meer Annie Sloan Chalk Paint Giverny voorbeelden

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint Giverny. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden van Annie Sloan Chalk Paint Giverny bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

Annie Sloan Giverny voorbeeldAnnie Sloan Giverny voorbeeld

Annie Sloan Giverny is verkrijgbaar in

Annie Sloan Pakket 2 Giverny

€ 71,45 € 67,50

Annie Sloan pakket 1 Giverny

€ 51,95 € 49,00