Annie Sloan Chalk Paint Giverny voorbeelden met omschrijving

Annie Sloan Chalk Paint Giverny voorbeeld. Annie Sloan Chalk Paint Giverny is een vrolijk, schoon koel blauw. Deze kleur ligt in de buurt van het groene scala van blauw, zonder rood erin. Het is een perfecte kleur voor een moderne, eigentijdse palet,en het ziet er geweldig uit met heldere, warme kleuren zoals Barcelona Orange en Scandinavian Pink en koele neutrale kleuren zoals Paloma. Giverny is vernoemd naar het dorp in Noord Frankrijk waar Claud Monet woonde. Dit briljante blauw was vooral populair in het begin van de 20e eeuwse interieurs. Annie Sloan Chalk Paint Giverny is één van de laatste kleuren van Annie Sloan Chalk Paint samen met Amsterdan Green en Annie Sloan Chalk Paint Honfleur.

annie sloan chalk paint giverny voorbeeld 1annie sloan chalk paint giverny voorbeeld

(foto 1 )Annie Sloan | Inspiration | Side table painted in Giverny Chalk Paint. Goedemorgen Jayne, Wat een fantastische kleur is die Giverny. Ik heb hiermee een oud vitrinekastje gedaan met accenten in Scandinavian Pink. Verder is het kastje lichtjes doorgeschuurd, behandeld met clear wax en op bepaalde plaatsen met dark wax. Weer helemaal gelukkig met het resultaat. En uiteraard zsm de twee nieuwste kleuren bestellen. Fijne dag vandaag! Met vriendelijke groet, Britt's Restyling.

Annie Sloan Giverny voorbeeld 3

Annie Sloan Giverny voorbeeld 5

Giverny Chalk Paint decorative paint by Annie Sloan on Small Table. ( foto 2) Tafel in Annie Sloan Chalk Paint Giverny.

Annie Sloan Giverny voorbeeld 6

Annie Sloan Giverny voorbeeld 8

Hoi Jayne, dit was mijn weekend project. Het tafeltje is Giverny blauw. Het blad is met een Petrushka sjabloon gedaan, met Barcelona, Antoinette en Antibes. Groetjes Gerriëtte.( foto 2) Krukje geverfd met Chalk Paint Giverny en afgewerkt met Black Wax en White Wax! 

 

Nog meer Annie Sloan Chalk Paint Giverny voorneelden

Annie Sloan Giverny voorbeeld de nieuwe blauwe kleur van Annie Sloan