Geplaatst op: 15 dec 2017

Gilding wax voorbeelden met omschrijving hoe het is gedaan

Annie Sloan Gilding wax voorbeelden hebben wij voor u gemaakt om te laten zien wat voor mooie dingen u kunt doen met Annie Sloan Gilding Wax. Annie Sloan Gilding wax is verkrijgbaar in  Warm Gold. Bright Gold. Bright Silver. Dark Silver. Copper. 

Annie Sloan Gilding Wax voorbeeldenAnnie Sloan Gilding Wax voorbeelden

Annie Sloan Gilding Wax voorbeeldenAnnie Sloan Gilding Wax voorbeelden

Je kan Annie Sloan Gilding Wax opbrengen met een wit laken, kussensloop een kleine kwast op met je vingers. Je kan de Gilding wax aanbrengen op oppervlakten die zijn geschilderd met Annie Sloan Chalk Paint , maar je kan het ook direct aanbrengen op gips of hout. De inhoud van de tubes is 15 ml.

Annie Sloan Gilding Wax voorbeeldenAnnie Sloan Gilding Wax voorbeelden

Foto 1 geverfd met Aubusson Blue, Florence en Graphite. Verf techniek frottage is gebruikt om een verweerde uitstaling te geven. Een laagje Clear Wax aangebracht en drie kleuren Gilding Wax Bright Gold, Warm Gold en Copper om de geometrische vormen te krijgen. foto 2 Stoelen geverfd met Napoleonic Blue en Provence en voor de "finishing touch " Copper en Bright Gold Gilding Wax  accenten op de stoelenpoten.

Annie Sloan Gilding wax voorbeeldenAnnie Sloan Gilding Wax voorbeelden

foto 1 Geometrische plantpotten geverfd met drie Chalk Paint kleuren, Provence, Florence en Aubbusson Blue en een laagje Clear Wax. Accenten aangebracht met Copper Gilding Wax (foto 2)  Annie Sloan Graphite met Herfst Impressie sjabloon, kastje afgewerkt met Clear Wax en Warm Gold Gilding Wax accenten

Nog meer Annie Sloan Gilding Wax voorbeelden

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint in combinatie met Gilding Wax. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint en Gilding Wax. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden Annie Sloan Chalk Paint met Gilding Wax bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

Annie Sloan Gilding Wax is verkrijgbaar in