Annie Sloan Gilding wax voorbeelden hebben wij voor u gemaakt om te laten zien wat voor mooie dingen u kunt doen met Annie Sloan Gilding Wax. Annie Sloan Gilding wax is verkrijgbaar in  Warm GoldBright GoldBright SilverDark SilverCopper

annie sloan gilding wax voorbeelden

annie sloan gilding wax voorbeelden

  

annie sloan gilding wax voorbeelden

annie sloan gilding wax voorbeelden 4

Je kan Annie Sloan Gilding Wax opbrengen met een wit laken, kussensloop een kleine kwast op met je vingers. Je kan de Gilding wax aanbrengen op oppervlakten die zijn geschilderd met Annie Sloan Chalk Paint , maar je kan het ook direct aanbrengen op gips of hout. De inhoud van de tubes is 15 ml. 

 

Nog meer Annie Sloan Gilding Wax voorbeelden

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint in combinatie met Gilding Wax. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint en Gilding Wax. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden Annie Sloan Chalk Paint met Gilding Wax bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

 

Annie Sloan Gilding Wax voorbeelden en beschrijving