Geplaatst op: 17 sep 2015

Annie Sloan Chalk Paint transformaties is een pagina waar we u willen laten zien dat u met Annie Sloan Chalk Paint niet alleen meubels maar ook heel veel mooie andere dingen een volledige transformatie kunt geven met Annie Sloan Chalk Paint.

annie sloan chalk paint transformaties annie sloan chalk paint transformaties slaapkamer

Een lief bericht van Christine ( foto 2) "Ik heb de muren, franse luiken, de kaptafel en de nachtkast lampjes geverft met Annie Sloan Chalk Paint en oud gemaakt met de dark wax die ik kocht bij Jayne. ". Christine schreef ( foto 1) "Ik had ergens op internet een leuke creatie gezien met schaatsen. Dat was precies wat ik nog miste naast mijn nieuwe kast.Via Marktplaats kocht ik deze kleine meisjes schaatsjes maatje 22. Ik heb ze met Annie Sloan Chalk Paint geverft en daarna met de dark wax oud gemaakt."

annie sloan chalk paint transformaties buikkastje annie sloan chalk paint transformaties 20

Annie Sloan Chalk Paint transformatie van een heel mooi buikkastje wat Jolanda heeft gedaan met Old White en afgewerkt met Soft Wax en dark Wax. En rechts een geweldig mooi bed in Old White.

annie sloan chalk paint transformatie annie sloan chalk paint transformatie

Ook zelf heb ik weer even de tijd genomen om te schilderen en natuurlijk heb ik een stoffen stoel gepakt om jullie te laten zien hoe makkelijk dat is. Ik heb Annie Sloan Chalk Paint Scandinavian Pink gebruikt en Original White en afgewerkt met Clear Wax en een beetje Dark Wax en dan kan je van een oude stoel iets heel erg moois maken. En ja mensen je kan er echt op zitten en duurzaam gebruiken.

annie sloan chalk paint transformaties annie sloan chalk paint transformaties annie sloan chalk paint transformaties

Heel erg veel mensen vragen ons kan dat nou echt het verven van stof, ja dat kan er staat op onze site een handleiding hoe je het moet doen. Om een paar geweldige creaties te laten zien en jullie te stimuleren de kwast te pakken voor je stoel deze foto's van Tonnie.

annie sloan chalk paint transformaties annie sloan chalk paint transformaties

Tonnie is een echte Annie Sloan liefhebber en dat zie je aan bovenstaande foto's die hebben bijna geen enkel commentaar nodig wat kan je toch mooie dingen maken met Annie Sloan Chalk Paint. Van een oude tafelpoot hele mooie kaarsenstandaards !

annie sloan chalk paint transformaties annie sloan chalk paint transformaties

Wij kregen van Yolanda twee foto's zonder omschrijving, maar de transformatie is zo mooi dat we hem graag willen laten zien.

annie sloan chalk paint transformaties annie sloan chalk paint transformaties

Regelmatig krijgen wij de vraag kan je nou echt tegels verven ? Nou bijgaande foto's van Ruth laten zien hoe je een tegelvloer kan transformeren. Het kan dus echt!

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Er staan enorm veel voorbeelden van meubels gedaan met Annie Sloan Chalk Paint in van allerlei technieken. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u met de verf aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

Annie Sloan Chalk Paint transformaties geweldig leuk om te zien