Geplaatst op: 22 dec 2017

Annie Sloan Chalk Paint proefpotjes koop je bij de Annie Sloan specialist

Annie Sloan Chalk Paint proefpotjes zijn er ook. Maar de naam Annie Sloan Chalk Paint proefpotjes doet geen eer aan de inhoud ervan. Ja er zijn héél veel krijtverf of kalkverf proefpotjes op de markt, maar met een potje Annie Sloan Chalk Paint kunt u veel meer doen dan dat het woord doet geloven. Met een potje van 100 ml kunt u ongeveer 1,3 vierkante meter verven, uitermate handig voor bijvoorbeeld de poten van de tafel als u het blad in een andere kleur wilt verven.

Annie Sloan Chalk Paint proefpotjesAnnie Sloan Chalk Paint proefpotjes

U hoeft dan niet twee keer één liter aan te schaffen. Maar wat denkt u van kinderstoeltjes, kleine kastjes, spiegels, lampenkapjes, terra cotta potjes, kaarsen standaards, het verven van de stoffen zitting van een stoel, of gewoon als ondergrond voor het distressen met twee kleuren. U kunt het allemaal doen met krijtverf proefpotjes. Maar er zijn veel meer mogelijkheden, u gebruikt twee kleine potjes van honderd ml van Antibes Green en u mengt het met Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue en u krijgt een geweldig mooie mint groene kleur. En het totaal van 300 ml is dan voldoende om een buikkastje mee te verven. Met een Annie Sloan Chalk Paint proefpotje kunt u dus veel meer doen dan het woord doet geloven. Wij verkopen krijtverf proefpotjes van 100 ml in alle kleuren en hebben deze altijd voor u op voorraad. Dus als u morgen aan de slag wilt gaan om uw eigen kleuren te mengen, vandaag bestellen en u heeft morgen uw Annie Sloan Chalk Paint in huis.

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint van tafels, stoelen, keukens, trappen, muren, vloeren, stoffen stoelen, leer en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

Annie Sloan Chalk Paint proefpotjes zijn er in alle kleuren te bestellen