Geplaatst op: 22 dec 2017

Annie Sloan Chalk Paint kopen doe je bij de Annie Sloan Chalk Paint specialist

Annie Sloan Chalk Paint kopen doet u omdat u niet wilt schuren of gronden en direct kunt beginnen en het maximale resultaat wilt behalen.

Annie Sloan Chalk Paint kopen kunt u doen op twee manieren. U bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel. Kloosterstraat 10A in Nijkerk waar wij van disdag tot en met zaterdag met een kop koffie u graag een goed en gedegen advies geven hoe u met Annie Sloan Chalk Paint moet werken en wat de mogelijkheden zijn.

U kunt natuurlijk ook 7 dagen per week 24 uur per dag online bij ons bestellen, met de garantie dat wij dezelfde dag verzenden en altijd alles op voorraad hebben. Nu zijn wij goedkoper en toch is dat niet de reden waarom klanten bij ons bestellen, ze doen dit omdat ze ons altijd kunnen bellen voor advies, we er altijd zijn bij vragen en we u graag helpen met het beste resultaat. Want werken met Annie Sloan Chalk Paint is onze hobby waar wij netzo veel plezier aan beleven als onze klanten.

Voor het gebruik van Annie Sloan Chalk Paint adviseren wij u eerst onze instructie video's te kijken hoe u Annie Sloan Chalk Paint aanbrengt en hoe u Soft Wax aanbrengt om te komen tot een maximaal resultaat.   

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint van tafels, stoelen, keukens, trappen, muren, vloeren, stoffen stoelen, leer en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

Annie Sloan Chalk paint kopen doet u bij de Annie Sloan specialist