Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 22 dec 2017

Annie Sloan Chalk Paint kopen doe je in Nijkerk of online bij ShabbyTreats

Annie Sloan Chalk Paint kopen doet u omdat u niet wilt schuren of gronden en direct kunt beginnen en het maximale resultaat wilt behalen. Annie Sloan Chalk Paint kopen kunt u doen op twee manieren. U bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel. Kloosterstraat 10A in Nijkerk waar wij van maandag tot en met zaterdag open zijn. Wij helpen u graag met een goed advies voor iedere klus.

U kunt alle handleidingen lezen op onze site

Om u te helpen hebben wij voor ieder project een handleiding geschreven.Die kunt u hier gratis downloaden. Of het nu gaat om de trap, vloer, keuken of meubels, wij hebben een handleiding voor u. Daar leggen wij stap voor stap uit hoe u het moet aanpakken en welke materialen u nodig heeft.

Online Chalk Paint bestellen dan heeft u het morgen in huis

U kunt natuurlijk ook 7 dagen per week 24 uur per dag online bij ons bestellen, met de garantie dat wij dezelfde dag verzenden en altijd alles op voorraad hebben. Nu zijn wij goedkoper en toch is dat niet de reden waarom klanten bij ons bestellen, ze doen dit omdat ze ons altijd kunnen bellen voor advies, we er altijd zijn bij vragen en we u graag helpen met het beste resultaat. Want werken met Annie Sloan Chalk Paint is onze hobby waar wij net zo veel plezier aan beleven als onze klanten. Voor het gebruik van Annie Sloan Chalk Paint adviseren wij u eerst onze instructie video's te kijken hoe u Annie Sloan Chalk Paint aanbrengt en hoe u Soft Wax aanbrengt om te komen tot een maximaal resultaat.   


Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint van tafels, stoelen, keukens, trappen, muren, vloeren, stoffen stoelen, leer en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Annie Sloan Chalk paint kopen doet u bij de specialist