• Verzendkosten tot €50: €4,95; vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Annie Sloan verf gratis dat kan toch niet. Wie geeft er nu gratis de beste verf weg die er verkrijgbaar is. Toch is het waar. Wij doen dat regelmatig volg ons op sociale media en wie weet bent u nummer 500 die van ons gratis de beste verf krijgt die er is.

Annie Sloan Chalk Paint gratis bij de Annie Sloan Chalk Paint specialist

Annie Sloan Chalk Paint gratis ter waarde van 75 Euro ! Ja het is echt waar dat was onze actie op Facebook en wij hebben regelmatig van dit soort acties.De winnaar heeft inmiddels voor 75,00 gratis mogen winkelen. Maar we hebben deze actie laten staan om u te laten zien dat het de moeite waard is om ons te volgen op sociale media. Wie weet wint u de volgende actie.

Annie Sloan Chalk Paint gratis

Annie Sloan Chalk Paint gratis


Volg ons op sociale media en doe mee met onze acties voor gratis Annie Sloan

Ga snel naar onze Facebook pagina en doe mee met deze geweldige actie. Heb je nog nooit met Annie Sloan Chalk Paint gewerkt dan is dit je kans om gratis kennis te maken met deze geweldige verf.  Het is de beste verf om je meubels, trappen vloeren, kasten, tegels of keuken mee te verven en dat zonder gronden en zonder schuren. Volledig natuurlijk en reukloos wat wil je nog meer. Buiten het feit dat onze Facebook pagina voor bijna 20.000 Annie Sloan Chalk Paint liefhebbers een geweldige ontmoetingsplaats is om de mooiste creaties te delen die ze maken. Ideeën te delen en gewoon te genieten van de mooie foto's of acties die wij doen. We zijn niet voor niets de Annie Sloan Chalk Paint specialist ! Lees de actie voorwaarden op onze Facebook pagina.

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint van tafels, stoelen, keukens, trappen, muren, vloeren, stoffen stoelen, leer en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op:

Annie Sloan Chalk Paint gratis ter waarde van 75 Euro bij de Annie Sloan winkel in Nijkerk