Geplaatst op: 22 dec 2017

Annie Sloan Chalk Paint Blauw bij de Annie Sloan Chalk Paint specialist

Annie Sloan Chalk Paint blauw bestaat uit een kleurenpallet van vier kleuren.

Annie Sloan Chalk Paint BlauwAnnie Sloan Chalk Paint Blauw

Annie Sloan Chalk Paint Aubusson Blue is vernoemd naar de diep grijze, blauwe 18e en 19e eeuw gevonden tapijten uit Frankrijk. Gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Antibes Green en Versailles. Annie Sloan Chalk Paint Greek Blue is een warme blauwe kleur zonder groene tinten, gevonden in de Mediterranean, gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Aubusson Blue.

Annie Sloan Chalk Paint BlauwAnnie Sloan Chalk Paint Blauw

Annie Sloan Chalk Paint Louis Blue is een mooie pastel blauwe kleur die goed samen gaat met Annie Sloan Chalk Paint French Linen en Paris Grey.Annie Sloan Chalk Paint Giverny. Giverny is een vrolijk, schoon koel blauw. Deze kleur ligt in de buurt van het groene scala van blauw, zonder rood erin. Het is een perfecte kleur voor een moderne, eigentijdse palet,en het ziet er geweldig uit met heldere, warme kleuren zoals Barcelona Orange en Scandinavian Pink en koele neutrale kleuren zoals Paloma. Giverny is vernoemd naar het dorp in Noord Frankrijk waar Claud Monet woonde. Dit briljante blauw was vooral populair in het begin van de 20e eeuwse interieurs.

Annie Sloan Chalk Paint BlauwAnnie Sloan Chalk Paint Blauw

Links zieit u Annie Sloan Chalk Paint Napoleonic Blue is geinspireerd door de pigmenten uit "ultra marine" en " cobalt blue ". Deze kleurpigmenten gebruikte men voor decoratieve taken in neo klassieke interieurs. Men gebruikte het tot in de moderne 20e eeuw als decoratieve kleur. Annie Sloan Chalk Paint Napoleonic Blue gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Barcelona Orange, Antibes Green en Primer Red. Rechts iet u de laatste en nieuwste blauwe kleur van Annie Sloan Svenska Blue. Annie Sloan Chalk Paint Svenska Blue is een helder en koel blauw-grijze tint. Deze kleur zag je vaak in Zweedse landhuizen in de 17de en 18de eeuw. Svenska Blue is blauwer dan Duck Egg Blue en gaat heel goed samen met French Linen, Graphite en Annie Sloan fabric Piano in Olive.

Nu kunt u natuurlijk ook zelf kleuren mengen de mogelijkheden daarvan en met welke kleuren je kan mengen om diverse blauwtinten te krijgen kunt u lezen in Kleurrecepten met Chalk Paint van Annie Sloan, dit boek is een Nederlandse uitgave van Colour Recipes en is verkrijbaar bij ons in de winkel.

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt mooie voorbeelden zien wat onze klanten allemaal doen met Annie Sloan Chalk Paint in de kleuren blauw. Het leuke van deze pagina is dat er foto’s staan van voor en na zodat u echt de metamorfose kunt zien die je met Annie Sloan Chalk Paint kunt bewerkstelligen. Ook hebben wij een speciale pagina op Pinterest met grote foto's waar de mooiste voorbeelden staan in de kleuren blauw met Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan Chalk Paint Blauw bij de Chalk Paint specialist