Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 29 aug 2016

Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen hoe doe je dat

Annie Sloan Chalk Paint aanbrengen kan op een aantal manieren en die willen wij graag allemaal met u doornemen. Vaak zeggen mensen Annie Sloan Chalk Paint leeft, maar dat is meer de manier waarop u het aanbrengt. Alle adviezen die wij u hier geven over krijt verf en kalkverf zijn ook op de verf van Annie Sloan van toepassing. Dat komt omdat ze allemaal natuurlijke verven zijn.

Krijtverf aanbrengen met een platte kwast

Als u een platte kwast gebruikt dan strijkt u horizontaal of verticaal met uw kwast en zult u altijd de strepen van de kwast blijven zien. Het helpt wel een beetje als u de verf enigszins verdunt, hierdoor zal het wat makkelijker verwerkbaar zijn. Een platte kwast is vooral handig als u rustiek wilt verven. Een platte kwast maakt u gewoon schoon met water. Gebruik altijd een kwast met lichte haren deze is voor natuurlijke verf, acryl verf en verf op waterbasis.

Krijtverf aanbrengen met een ronde Annie Sloan kwast

Met een ronde Annie Sloan kwast gaat u kruislings verven. De haren van een ronde kwast spreiden zich rond uit. Als u dus kruislings gaat verven zult u de strijkrichting van de kwast niet meer zien. Buiten het feit dat deze kwasten zijn gemaakt van flinterdun varkenshaar kunt u hier echt heel netjes mee verven als u wilt. Deze kwasten zijn ook enorm handig om te tamponeren. Als u ze goed schoonmaakt met water zijn dit kwasten waar u echt enorm lang plezier van zult hebben.

Krijtverf aanbrengen met een vachtroller

Bij een vachtroller moet u werken met een roller met ultra korte haren. Met een vachtroller kunt u verven alsof het gespoten is. Een vachtroller gebruikt men vaak voor trappen, keukens en uiteraard voor het aanbrengen op muren.

Tips voor het aanbrengen van krijtverf

Zet altijd het blik tien minuten op zijn kop zodat het kleurpigment goed door de verf zit. Roer daarna de pot goed op zodat het kleurpigment goed door de verf is gemengd. Doe altijd maar een klein beetje verf in uw bakje en iedere keer als u het bij gaat vullen de verf eerst goed oproeren.

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Als u de voorbeelden goed bekijkt dan kunt u het verschil zien waarmee het is aangebracht. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

U kunt ons volgen op:

Krijtverf aanbrengen leert u bij de specialist in Annie Sloan Chalk Paint