Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Geplaatst op: 22 dec 2017

Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem de nieuwe Annie Sloan kleur

Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem is de nieuwe mooie zacht groene kleur van Annie Sloan. Lem Lem is een gloednieuwe, Limited Edition kleur in het Chalk Paint® palet, geïnspireerd door Annie's reis naar Ethiopië met Oxfam eerder dit jaar. Het is een zacht groene kleur die Annie op de velden van alliums heeft gevonden op het Ethiopian Seed Project van Oxfam. Dit project ondersteunt vrouwenboeren in deze regio. Lem Lem is een woord dat Annie meerdere malen heeft gehoord tijdens haar bezoek - het betekent 'bloeien' in Amharic, de lokale taal.

Voor de mensen die Annie in Ethiopië ontmoette, vertegenwoordigt de kleur Lem Lem - net als dit project - hoop. Elke verkochte pot Lem Lem zorgt voor een donatie aan de fondsen van Oxfam, waardoor mensen in armoede wereldwijd worden geholpen en we de armoede verslaan.

Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem

Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem


Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint van tafels, stoelen, keukens, trappen, muren, vloeren, stoffen stoelen, leer en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

Voorbeelden van Annie Sloan Lem Lem kunt u vinden op:

Annie Sloan Chalk Paint Lem Lem nu verkrijgbaar