Geplaatst op: 29 aug 2016

Annie Sloan Brass Leaf is een geweldige manier om uw meubels, spiegels mee te decoreren, u kunt het doen in goud zilver of brons, altijd in combinatie met Gold Size een speciale lijm. Het aanbrengen is relatief simpel u brengt Gold Size aan en daarover de Brass Leaf die u aandrukt met een penceel. de randjes breken af door het duwen en strijken.

Annie Sloan Brass LeafAltijd afwerken na droging met Annie Sloan Soft Wax en een combinatie met Dark Wax maakt het natuurlijk af. In het geweldige boek van Annie Sloan kleurrecepten met Annie Sloan Chalk Paint kunt u geweldig mooie voorbeelden vinden wat u allemaal met Brass Leaf kunt doen.

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u mooie voorbeelden zien wat onze klanten allemaal doen met Annie Sloan Chalk Paint. Het leuke van deze pagina is dat er foto’s staan van voor en na zodat u echt de metamorfose kunt zien die je met Annie Sloan Chalk Paint kunt bewerkstelligen. Ook hebben wij een speciale pagina op Pinterest met grote foto's waar de mooiste voorbeelden staan met Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan Brass Leaf en Annie Sloan Gold Size te koop bij de Annie Sloan specialist