• Verzendkosten tot €50: €4,95; vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

In het Jaar dat Annie Sloan 25 jaar bestaat komen er steeds mooie en nieuwe producten bij die het verven met Annie Sloan Chalk Paint steeds leuker maken.

Annie Sloan White Wax 

Annie Sloan White Wax. Is de nieuwe witte Wax in het assortiment van Annie Sloan. Annie Sloan White Wax geeft op geverfde meubelstukken een mooi vervaagd effect. Net of uw meubelstuk door de zon is verkleurd. De Annie Sloan White Wax is wit en geurloos. Het is waterproof en kan gebruikt worden op meubels maar ook in keukens op tafels vanwege het waterafstotend effect. Annie Sloan White Wax kunt u ook gebruiken direct op hout. 

Voorbeelden Annie Sloan White Wax

Annie Sloan Black Wax White Wax

Annie Sloan Black Wax White Wax


Annie Sloan Black Wax

Annie Sloan Black Wax. Is nieuw in het assortiment van Annie Sloan. Het is een zwarte soft wax die kleuren dieper en donkerder maakt en meer aanwezig. De Annie Sloan Black Wax is zwart en geurloos. Het is waterproof en kan gebruikt worden op meubels maar ook in keukens op tafels vanwege het waterafstotend effect. Annie Sloan Black Wax kunt u ook gebruiken direct op hout.

Voorbeelden Annie Sloan Black Wax

Annie Sloan Black Wax en Annie Sloan White Wax

Annie Sloan Black Wax en Annie Sloan White Wax


Wat is het verschil tussen de Annie Sloan Waxen 

Dark Wax gebruik je altijd na Soft Wax en is om accenten aan te brengen. Soft Wax is ter bescherming. Witte Wax is ter bescherming en geeft op geverfde meubelstukken een mooi vervaagd effect. Zwarte Wax is ter bescherming en maakt de kleuren dieper en donkerder en meer aanwezig.

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan verf in combinatie met White Wax of Black Wax. Er staan enorm veel voorbeelden. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u met de verf aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel voorbeelden bekijken op:

Annie Sloan Black Wax en Annie Sloan White Wax nu verkrijgbaar