Annie Sloan Black Wax en White Wax nu verkrijgbaar

In het Jaar dat Annie Sloan 25 jaar bestaat komen er steeds mooie en nieuwe producten bij die het verven met Annie Sloan Chalk Paint steeds leuker maken.

 

 

Annie Sloan White Wax

 

Annie Sloan White Wax. Is de nieuwe witte Wax in het assortiment van Annie Sloan. Annie Sloan White Wax geeft op geverfde meubelstukken een mooi vervaagd effect. Net of uw meubelstuk door de zon is verkleurd. De Annie Sloan White Wax is wit en geurloos. Het is waterproof en kan gebruikt worden op meubels maar ook in keukens op tafels vanwege het waterafstotend effect. Annie Sloan White Wax kunt u ook gebruiken direct op hout.

 

annie sloan black wax white wax

 

Annie Sloan Black Wax

 

Annie Sloan Black Wax. Is nieuw in het assortiment van Annie Sloan. Het is een zwarte soft wax die kleuren dieper en donkerder maakt en meer aanwezig. De Annie Sloan Black Wax is zwart en geurloos. Het is waterproof en kan gebruikt worden op meubels maar ook in keukens op tafels vanwege het waterafstotend effect.Annie Sloan Black Wax kunt u ook gebruiken direct op hout.

 

Wat is het verschil tussen Annie Sloan Waxen

 

Dark Wax gebruik je altijd na Soft Wax en is om accenten aan te brengen

Soft Wax is ter bescherming

Witte Wax is ter bescherming en geeft op geverfde meubelstukken een mooi vervaagd effect. Zwarte Wax is ter bescherming en maakt de kleuren dieper en donkerder en meer aanwezig.

 

Facebook          You Tube          Pinterest          Instagram

 

Annie Sloan Black Wax en Annie Sloan White Wax nu verkrijgbaar