Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Annie Sloan Wall Paint Capri Pink is een levendig felroze kleur, geïnspireerd op het felroze wat je over de hele wereld kunt vinden, van Mexicaanse markten tot zijn naamgenoot, het luxe eilandresort Capri. De kleur is een schitterende achtergrond voor een fotowand van zwart-witfoto's in zwarte lijsten, en creëert een rijke en verfijnde sfeer in combinatie met meubels die zijn geschilderd in Burgundy of Athenian Black.

Annie Sloan Wall Paint Capri Pink Voorbeelden

Annie Sloan Wall Paint Capri Pink Voorbeelden


De nieuwe Wall Paint collectie van Annie Sloan bestaat uit 32 nieuwe kleuren, waarvan 3 kleuren Pink. Deze kleuren zijn Capri Pink zoals u op deze pagina met voorbeelden ziet en verder: Piranesi Pink is een stoffig, perzikachtig roze dat gele pigmenten bevat voor een echte zachtheid. Het is genoemd naar de baanbrekende Italiaanse graficus en architect, Giovanni Piranesi, en weerspiegelt zowel zijn liefde voor de klassieke oudheid als zijn bewondering voor metselwerk (Piranesi was de zoon van een gevierde meester-steenhouwer die zijn werk enorm beïnvloedde). Bijna vleeskleurig en suggestief voor gips, Piranesi Pink is tijdloos en universeel complementair. Deze tint is ontwikkeld zodat je hem kan gebruiken bij de kleuren Primer Red en Old White. Pointe Silk is een gedempt, kalmerend, warm-neutraal roze dat je muren subtiel zal verfraaien. Een rustgevende en gemakkelijke tint die je zult herkennen aan talloze kunstwerken, en natuurlijk als de lichtrode huidskleur van balletspitzen. Het verwijst naar de kwaliteit van fijne zijde. Dit taupe roze is vooral effectief bij natuurlijk licht of kaarslicht. Deze tint is ontwikkeld om te combineren met Scandinavian Pink en Old White.

Annie Sloan Wall Paint Capri Pink Voorbeelden

Annie Sloan Wall Paint Capri Pink Voorbeelden


Op onze site hebben wij van alle kleuren voorbeelden staan, maar ook van speciale onderwerpen, zoals voorbeelden van keukens, trappen, vloeren, meubels, tafels, muren, buiten meubels, buikkastjes en nog veel meer. U zult veel plezier beleven aan de kleur Capri Pink. De kleur is heel erg moor te combineren met de Wall Paint kleur Athenian Black, de Wall Paint kleur Olive en Chalk Paint kleur Burgundy.

U kunt meer Capri Pink voorbeelden bekijken op:

Capri Pink een geweldige mooie nieuwe Wall Paint kleur van Annie Sloan