Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Deze pagina hebben wij voor u gemaakt om u te laten zien wat voor kleur Upstate Blue is en met welke kleuren u Upstate Blue het beste kunt combineren. Annie Sloan Wall Paint Upstate Blue is een uiterst zacht, fris, licht reflecterend blauw. Het doet denken aan de luxueuze, ingetogen elegantie van moderne maar klassieke huizen in de Hamptons, in de staat New York. Roep de ontspannen verfijning op waar deze kustherenhuizen bekend om staan. Deze tint is ontwikkeld om als combinatie met de Chalk Paint kleuren Svenska Blue en Pure. Verder is de kleur heel goed te combineren met de Wall Paint kleuren Aubusson Blue en Pompadeur, qua styling is de aanbevolen kleur Annie Sloan Chalk Paint Chicago Grey.

Annie Sloan Upstate Blue Voorbeelden

Annie Sloan Upstate Blue Voorbeelden


Annie Sloan Upstate Blue maakt onderdeel uit van de nieuwe Wall Paint collectie van Annie Sloan en valt onder de blauwe kleuren. De andere blauwe kleuren zijn:

Annie Sloan Upstate Blue Voorbeelden

Annie Sloan Upstate Blue Voorbeelden


Op bovenstaande foto's zie je nieuwe Wall Paint kleur Upstate Blue, maar ook de nieuwe lijn van blikken die Annie Sloan zal introduceren bij de Wall Paint collectie. De kleur Upstate Blue maakt onderdeel uit van de nieuwe Wall Paint collectie en is onderdeel van de blauwe kleuren. Van de Wall Paint kleuren waar Annie Sloan mee stopt,. Duck Egg Blue, Country Grey, Versailles, Antoinette, Amsterdam Green, Emperor Silk, English Yellow en Provence hebben wij extra voorraad ingeslagen zodat wij u daar nog zo lang mogelijk mee kunnen helpen.

U kunt meer Upstate Blue voorbeelden bekijken op:

Upstate Blue Wall Paint van Annie Sloan