Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Deze pagina hebben wij voor u gemaakt om u te laten zien wat voor kleur Tyrian Plum is en met welke kleuren u Tyrian Plum het beste kunt combineren. Annie Sloan Wall Paint Tyrian Plum is een rijke, met juwelen getinte pruim met zowel kastanjebruine als rode elementen. Het is Annie's eerbetoon aan het oude pigment, Tyrisch paars (een tint gereserveerd voor Romeinse keizers). Dit diep verzadigde kastanjebruin zal de meeste ruimtes flatteren en een heerlijke sfeer creëren. Een vorstelijke maar zachte tint, de warmte, rijpheid en diepte van het pigment in Tyrian Plum maken het een ideale keuze voor eetruimtes of slaapkamers. Tyrian Plum kan je heel mooi combineren met Annie Sloan Wall Paint Pompadeur en Doric. Qua styling is de aanbevolen kleur Annie Sloan Chalk Paint Chicago Grey.

Annie Sloan Tyrian Plum Voorbeelden

Annie Sloan Tyrian Plum Voorbeelden


Annie Sloan Tyrian Plum maakt onderdeel uit van de nieuwe Wall Paint collectie van Annie Sloan en valt onder de paarse kleuren. De andere paarse kleuren zijn: Adelphi is een zachte kleur taupe. Het is gemengd met zowel rode als blauwe pigmenten, waardoor het een perfect uitgebalanceerde neutrale kleur is, met verrassend warme eigenschappen. De kleur is geïnspireerd op de enorm invloedrijke neoklassieke architect Robert Adam, die deze zachte neutrale kleur vaak liet zien in de vele privéwoningen, kerken en theaters die hij ontwierp. Een schitterende basis om te gebruiken als onderdeel van mooie pastelkleurenschema's. Deze tint is ontwikkeld om te gebruiken bij een kleurenmix van Annie Sloan Chalk Paint in Paloma en Pure White.

Annie Sloan Tyrian Plum Voorbeelden

Annie Sloan Tyrian Plum Voorbeelden


Op bovenstaande foto's zie je nieuwe Wall Paint kleur Tyrian Plum, maar ook de nieuwe lijn van blikken die Annie Sloan zal introduceren bij de Wall Paint collectie. De kleur Tyrian Plum maakt onderdeel uit van de nieuwe Wall Paint collectie en is onderdeel van de paarse kleuren. Van de Wall Paint kleuren waar Annie Sloan mee stopt,. Duck Egg Blue, Country Grey, Versailles, Antoinette, Amsterdam Green, Emperor Silk, English Yellow en Provence hebben wij extra voorraad ingeslagen zodat wij u daar nog zo lang mogelijk mee kunnen helpen.

U kunt meer Tyrian Plum voorbeelden bekijken op:

Tyrian Plum Wall Paint van Annie Sloan