Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Deze pagina hebben wij voor u gemaakt om u te laten zien wat voor kleur Terre Verte is en met welke kleuren u Terre Verte het beste kunt combineren. Annie Sloan Wall Paint Terre Verte is een koele neutraal grijsgroene kleur met genoeg wit erin om als neutrale kleur binnen te gebruiken. Terre Verte benut de sereniteit – maar niet de onpersoonlijkheid – van blauwgroen en balanceert deze met de toevoeging van organische, lichtbruine pigmenten. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een zeer traditionele tint geïnspireerd op het pigment Green Earth. Dit is de kleur die middeleeuwse Italiaanse schilders gebruikten. Annie Sloan Wall Paint Terre Verte kunt u heel goed combineren met de volgende Wall Paint kleuren: Piranesi Pink, Cotswold Green en Pointe Silk.

Annie Sloan Terre Verte Voorbeelden

Annie Sloan Terre Verte Voorbeelden


Annie Sloan Terre Verte maakt onderdeel uit van de nieuwe Wall Paint collectie van Annie Sloan en valt onder de groene kleuren. De andere groene kleuren zijn: :

Annie Sloan Terre Verte Voorbeelden

Annie Sloan Terre Verte Voorbeelden


Op bovenstaande foto's zie je nieuwe Wall Paint kleur Terre Verte, maar ook de nieuwe lijn van blikken die Annie Sloan zal introduceren bij de Wall Paint collectie. De kleur Terre Verte maakt onderdeel uit van de nieuwe Wall Paint collectie en is onderdeel van de groene kleuren. Van de Wall Paint kleuren waar Annie Sloan mee stopt,. Duck Egg Blue, Country Grey, Versailles, Antoinette, Amsterdam Green, Emperor Silk, English Yellow en Provence hebben wij extra voorraad ingeslagen zodat wij u daar nog zo lang mogelijk mee kunnen helpen.

U kunt meer Terre Verte voorbeelden bekijken op:

Terre Verte Wall Paint van Annie Sloan