Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Annie Sloan heeft in haar nieuwe Wall Paint collectie zorgvuldig gekozen voor een goede balans tussen de verschillende kleuren. Zo zijn er drie groene kleuren Wall Paint maar ook een aantal blauwgroene kleuren. Het geheel is een bijzondere balans en zoals u bij Annie Sloan mag verwachten. Alle kleuren Wall Paint zijn allemaal heel bijzonder. Annie Sloan Schinkel Green. Deze kleur groen maakt een statement en zal gegarandeerd de aandacht trekken. U zult complimenten krijgen voor de mooie kleur op uw muur. Al sinds de klassieke oudheid, met name in het oude Griekenland, is het een vaste waarde in de geschiedenis van interieurs. Felgroen wordt al sinds de klassieke oudheid in huizen gebruikt. Deze kleur werd verdedigd tijdens de neoklassieke renaissance van het midden van de 20e eeuw door de Duitse architect Karl Schinkel, vandaar de naam.

Annie Sloan Schinkel Green Voorbeelden

Annie Sloan Schinkel Green Voorbeelden


Zoals u op bovenstaande foto's kunt zien is Schinkel Green een kleur die echt aanwezig is. Het is een felgroene kleur, maar het heeft ook iets weg van dennengroen en mosgroen. het is een kleur die je verstandig moet gebruiken, want anders kan die enorm aanwezig zijn en de invloed overnemen op de andere kleuren. Maar als je hem subtiel gebruikt heb je een geweldig statement in je huis. Het kan enorme luxe uitstralen in combinatie met zuiver wit


Annie Sloan Schinkel Green Voorbeelden

Annie Sloan Schinkel Green Voorbeelden


Annie Sloan Schinkel Green Voorbeelden

Annie Sloan Schinkel Green Voorbeelden


Op bovenstaande foto's zie je de nieuwe felgroene kleur Schinkel Green. Naast de reeds bestaande groene kleuren Wall Paint, Olive en Knightbridge Green een geweldige toevoeging die het assortiment van groene kleuren Wall Paint compleet maakt. U kunt nu echt kiezen uit een aantal hele mooie groene kleuren Wall Paint bij Annie Sloan. Als de kleuren staan op nog niet te bestellen kunt u een email sturen voor het plaatsen van een pre order. Wij leveren u dan als eerst de order.

U kunt meer Schinkel Green voorbeelden bekijken op:

Schinkel Green Wall Paint van Annie Sloan