Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Annie Sloan Riad Terracotta voorbeelden hebben wij voor u gemaakt om te laten zien wat voor mooie kleur Riad Terracotta is. En dat kunt u zien op onderstaande foto's.  Riad Terracotta is een pittige, gepolijste sinaasappel zoals de warme terracotta tinten die in Marrakesh, Marokko worden gebruikt. Gebruik het om de warmte en informaliteit van een souk op te roepen en de chique elegantie te kanaliseren die synoniem is met de bohemien high society. Het doet ook denken aan de rijke oranje pigmenten die Henri Rousseau gebruikt in Tiger In A Tropical Storm en Raphael's The Cardinal.


Annie Sloan Riad Terracotta Voorbeelden

Annie Sloan Riad Terracotta Voorbeelden


Annie Sloan en haar team is niet alleen een ontwikkelaar van kleuren. Want dertig jaar gelden veranderde ze de wereld met de introductie van Annie Sloan Chalk Paint. En dat gaat nu na dertig jaar weer gebeuren met de nieuwe Wall Paint introductie. Maar wie Annie Sloan een beetje kent weet dat ze met foto's een verhaal kan vertellen. Voor mij het mooiste voorbeeld haar boek Annie Sloan kleurrecepten. Na 5 jaar lees ik het nog steeds iedere dag weer omdat ik in de combinatie van tekst en foto's steeds weer nieuwe dingen ontdek. Zo is het ook met de foto's die ze heeft gemaakt ter introductie van Riad Terracotta. Ook al ken je de kleur niet dan zie je op de foto's gelijk de ongekende mogelijkheden van deze kleur. Breng Marrakesh in je eigen huis.

Annie Sloan Riad Terracotta Voorbeelden

Annie Sloan Riad Terracotta Voorbeelden


Op bovenstaande foto's zie je nieuwe kleur Riad Terracotta, maar ook de nieuwe lijn die Annie Sloan gaat introduceren. Een nieuwe stijl, een vernieuwing. Uiteraard zullen wij alle nieuwe kleuren direct in grote aantallen op voorraad hebben. Wij hebben al zoveel pre orders van klanten gehad. De nieuwe Wall Paint lijn gaat net zo als Chalk Paint een enorm succes worden

Op onze site hebben wij van alle kleuren voorbeelden staan, maar ook van speciale onderwerpen, zoals voorbeelden van keukens, trappen, vloeren, meubels, tafels, muren, buiten meubels, buikkastjes en nog veel meer. Veel plezier met kijken en wij wensen uw veel Annie Sloan plezier toe.

U kunt meer Riad Terracotta voorbeelden bekijken op:

Riad Terracotta een geweldige mooie nieuwe roodbruine kleur van Annie Sloan