Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Deze pagina hebben wij voor u gemaakt om u te laten zien wat voor kleur Pompadour is en met welke kleuren u Pompadour het beste kunt combineren. Annie Sloan Wall Paint Pompadour is een warm witte neutrale kleur die eerder neigt naar zacht duifgrijs dan naar crème. De naam is een eerbetoon aan de Franse hoveling Madame de Pompadour, die een toegewijd beschermheer was van de architectuur en de decoratieve kunsten (met name porselein). Deze gebruiksvriendelijke, subtiel gepigmenteerde tint weerspiegelt de warme complexiteit, het bijna doorschijnende karakter van fijn porselein. De kleur Pompadour kunt u heel goed combineren met de Wall Paint kleuren Upstate Blue en Doric. Qua styling is de aanbevolen Chalk Paint kleur Chicago Grey.

Annie Sloan Pompadour Voorbeelden

Annie Sloan Pompadour Voorbeelden


Annie Sloan Pompadour maakt onderdeel uit van de nieuwe Wall Paint collectie van Annie Sloan en valt onder de grijze kleuren. De andere grijze kleuren zijn : Paled Mallow is een koele, zacht getinte paars-witte neutrale kleur, direct tussen grijs en blauw in. Een pastelkleur in de traditie van de licht reflecterende grijstinten die gebruikt worden in grootse 19e-eeuwse interieurs. Deze tint is ontwikkeld om te passen bij een kleurenmix van Chalk Paint Old Violet en Pure White. Adelphi is een zachte kleur taupe. Het is gemengd met zowel rode als blauwe pigmenten, waardoor het een perfect uitgebalanceerde neutrale kleur is, met verrassend warme eigenschappen. De kleur is geïnspireerd op de enorm invloedrijke neoklassieke architect Robert Adam, die deze zachte neutrale kleur vaak liet zien in de vele privéwoningen, kerken en theaters die hij ontwierp. Een schitterende basis om te gebruiken als onderdeel van mooie pastelkleurenschema's. Deze tint is ontwikkeld om te gebruiken bij een kleurenmix van Annie Sloan Chalk Paint in Paloma en Pure White. Annie Sloan Wall Paint Paris Grey is een zacht licht blauwe grijze kleur. Het is de kleur die het meest is geassocieerd met beschilderde meubels in een elegant Frans kasteel en van oud Zweedse landhuizen. Annie Sloan Wall Paint Paint Paris Grey gaat mooi samen met Annie Sloan Chalk Paint Old White en vooral als je dan Paris Grey en Annie Sloan Chalk Paint Primer Red, Cream en Burgundy. Annie Sloan Chicago Grey is een koel en eigentijds grijs, met een subtiele blauwe ondertoon. Dit is een frisse, neutrale kleur, perfect om het gevoel van ruimte te creëren in een modern interieur. Combineer Wall Paint Chicago Grey met Oxford Navy of Athenian Black voor een industriële look. Annie Sloan Doric. De architectonische eenvoud van dit doorschijnende, marmerachtige koel-neutrale grijs wordt weerspiegeld in de klassieke naam. Dorische zuilen zijn de eenvoudigste in de klassieke architectuur; no-nonsense en elegante structuren met lange, vloeiende lijnen. Deze neutrale kleur heeft dezelfde kleur als het gips wit dat traditioneel voor deze kolommen wordt gebruikt en zal het licht in een ruimte maximaliseren. Annie Sloan Wall Paint Paint French Linen is een koele neutrale kaki grijze kleur. Annie Sloan Wall Paint is een echte mooie taupe kleur. Gaat goed samen met  Annie Sloan Chalk Paint Emile, Emperor's Silk en Burgundy. Annie Sloan Wall Paint Graphite is een diep grijze bijna zwarte kleur. Omdat het geen zwart is maar zeer donkergrijs geeft het iets speciaals en is het uitermate goed te combineren met Old White en Paris Grey en de kleuren Duck Egg Blue  en French Linen.

Annie Sloan Pompadour Voorbeelden

Annie Sloan Pompadour VoorbeeldenOp bovenstaande foto's zie je nieuwe kleur Pompadour, maar ook de nieuwe lijn van blikken die Annie Sloan zal introduceren bij de Wall Paint collectie. De kleur Pompadour maakt onderdeel uit van de nieuwe Wall Paint collectie en is onderdeel van de grijze kleuren.Van de Wall Paint kleuren waar Annie Sloan mee stopt,. Duck Egg Blue, Country Grey, Versailles, Antoinette, Amsterdam Green, Emperor Silk, English Yellow en Provence hebben wij extra voorraad ingeslagen zodat wij u daar nog zo lang mogelijk mee kunnen helpen.

U kunt meer Pompadour voorbeelden bekijken op:

Pompadour Wall Paint van Annie Sloan