Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Deze pagina hebben wij voor u gemaakt om u te laten zien wat voor kleur Pointe Silk is en met welke kleuren u Pointe Silk het beste kunt combineren. Annie Sloan Wall Paint Pointe Silk is een gedempt, kalmerend, warm-neutraal roze dat je muren subtiel zal verfraaien. Een rustgevende en gemakkelijke tint die je zult herkennen aan talloze kunstwerken, en natuurlijk als de lichtrode huidskleur van balletspitzen. Het verwijst naar de kwaliteit van fijne zijde. Dit taupe roze is vooral effectief bij natuurlijk licht of kaarslicht. Deze tint is ontwikkeld om te combineren met Scandinavian Pink en Old White.

Annie Sloan Pointe Silk Voorbeelden

Annie Sloan Pointe Silk Voorbeelden


De kleur Pointe Silk is onderdeel van de roze kleuren uit de Wall Paint collectie en kan je heel mooi combineren met: Wall Paint Athenian Black en Cotswold Green. Maar ook de combinatie met de Chalk Paint kleuren Athenian Black, Old White en Scandinavin Pink is geweldig mooi.

Annie Sloan Pointe Silk Voorbeelden

Annie Sloan Pointe Silk VoorbeeldenOp bovenstaande foto's zie je nieuwe kleur Pointe Silk, maar ook de nieuwe lijn van blikken die Annie Sloan zal introduceren bij de Wall Paint collectie. De kleur Pointe Silk maakt onderdeel uit van de nieuwe Wall Paint collectie en is onderdeel van de roze kleuren. Pointe Silk is een gedempt, kalmerend, warm-neutraal roze, maar zo heb je ook Capri Pink wat echt een fel roze kleur is en Piranesi Pink wat een fel roze kleur is

U kunt meer Piranesi Pink voorbeelden bekijken op:

Piranesi Pink Wall Paint van Annie Sloan