Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Pemberley Blue is een elegante en verfijnde kleur. Het is een uitgesproken koel, licht groen getint blauw met veel wit erin. Deze tint is al heel erg lang erg populair, waarschijnlijk omdat hij zo veelzijdig is. Deze kleur muurverf dankt zijn naam aan het fictieve landgoed van Mr Darcy uit Pride and Prejudice - een knipoog naar de vroeg 19e-eeuwse populariteit van deze kleur in grote landgoederen. Deze tint is ontwikkeld omdat je hem heel goed kan gebruiken bij een mix van Duck Egg Blue en Old White.

Annie Sloan Pemberley Blue Voorbeelden

Annie Sloan Pemberley Blue Voorbeelden


Bovenstaande foto's zijn gemaakt door het team van Annie Sloan in Oxford om u een goed beeld te geven van de nieuwe kleur Annie Sloan Pemberley Blue. Net zo als bij Duck Egg Blue moet u zich bewust zijn dat het een groene kleur is met blauw pigment. Wat zachter, lichter en warmer is gemaakt door de toevoeging van wit.

Annie Sloan Pemberley Blue Voorbeelden

Annie Sloan Pemberley Blue Voorbeelden


Op bovenstaande foto's zie je nieuwe kleur Pemberley Blue, maar ook de nieuwe lijn van blikken die Annie Sloan zal introduceren bij de Wall Paint collectie. De kleur Pemberley Blue heeft iets weg van Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue en Annie Sloan Svenska Blue. Maar is iets verfijnder het is een mooie vervangingen van Annie Sloan Wall Paint Duck Egg Blue. Daarvan hebben wij een extra voorraad van ingeslagen en kunnen wij voorlopig nog leveren, want dit was een zeer geliefde kleur. Maar wij weten zeker dat klanten Pemberley Blue enorm zullen waarderen en dat het een hardloper zal worden in de Annie Sloan Wall Paint collectie.

U kunt meer Pemberley Blue voorbeelden bekijken op:

Pemberley Blue Wall Paint van Annie Sloan