Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Paled Mallow is een koele, zacht getinte paars-witte neutrale kleur een nieuwe toevoeging aan het kleurenpalet van Annie Sloan wat nu bestaat ui ruim 30 bijzondere kleuren. Allemaal even bijzonder. Annie Sloan heeft jaren gewerkt om dit palet samen te stellen en wij mogen nu alle kleuren introduceren. De lichtere kleuren hebben een enorme uitbreiding gehad, sfeervolle kleuren die warmte brengen En daar is Paled Mallow er zeker één van. Paled Mellow is ontwikkeld om te matchen  met Chalk Paint kleur Old Violet en Pure White wanneer deze twee kleuren met elkaar worden gemengd . Paled Mellow is een neutrale tint van paars en wit maar maar hoort in het midden van de tinten van de grijs en blauw , Deze stoere zachte kleur gaat ook heel goed samen met Annie Sloan Wall Paint, Pointe Silk, Pure White en Adelphi

Annie Sloan Paled Mallow Voorbeelden

Annie Sloan Paled Mallow Voorbeelden


Paled Mallow is een koele, zacht getinte paars-witte neutrale kleur, direct tussen grijs en blauw in. Een pastelkleur in de traditie van de licht reflecterende grijstinten die gebruikt worden in grootse 19e-eeuwse interieurs. Deze tint is ontwikkeld om te passen bij een kleurenmix van Chalk Paint Old Violet en Pure White.


Annie Sloan Paled Mallow Voorbeelden

Annie Sloan Paled Mallow Voorbeelden


Op bovenstaande foto's zie je nieuwe kleur Paled Mallow, maar ook de nieuwe lijn van blikken die Annie Sloan zal introduceren bij de Wall Paint collectie. De kleur Paled Mallow is makkelijk inpasbaar in het interieur en goed te combineren met Annie Sloan Wall Paint Tyrian Plum, de kleur Chicago Grey en met Annie Sloan Wall Paint Pompadour.

U kunt meer Paled Mallow voorbeelden bekijken op:

Paled Mallow Wall Paint van Annie Sloan