Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Voor de introductie van de nieuwe Wall Paint collectie had Annie Sloan twee witte kleuren Wall Paint. Dat waren Orginal White de room witte kleur en Old White de brocante witte kleur. Daar zijn in de nieuwe collectie bijgekomen Annie Sloan Pure White, dat is zuiver wit of spierwit en de kleur die we u nu laten zien Annie Sloan Wall Paint Doric. Als u wel eens in Griekenland bent geweest herkent u de kleur gelijk. Je ziet de kleur namelijk op de zuilen van de tempels. Daar komt de naam ook vandaan, van de zuilen van de Dorische tempels. De Dorische orde is ongetwijfeld de oudste van de drie bekendste bouworden uit de Griekse oudheid. De Dorische orde begon zich te ontwikkelen in de zevende eeuw v.Chr., en heeft als meest typische kenmerk de Dorische zuil. Doric is een neutrale kleur die dezelfde kleur heeft als het gips wit dat traditioneel voor de Dorische kolommen werd gebruikt en zal het licht in een ruimte maximaliseren. Ondanks het feit je deze kleur kunt rekenen tot de witte witte tinten is het meer een koel neutraal grijs.

Annie Sloan Doric Voorbeelden

Annie Sloan Doric Voorbeelden


Boven de kleur Annie Sloan Wall Paint Doric. De kleur is verkrijgbaar in 120 ml en 2,5 Liter. En is nu via pre order verkrijgbaar en snel ook online te bestellen. Het maakt het kleurenpalet van witte kleuren van Annie Sloan compleet. De gehele collectie van Annie Sloan bestaat uit 32 kleuren Wall Paint. Maar ook een groot aantal oude kleuren zijn bij ons nog verkrijgbaar.

Annie Sloan Doric Voorbeelden

Annie Sloan Doric VoorbeeldenOp bovenstaande foto's zie je nieuwe kleur Doric, maar ook de nieuwe lijn van blikken die Annie Sloan zal introduceren bij de Wall Paint collectie. De kleur Doric is makkelijk inpasbaar in het interieur en zal zeker één van de hardlopers worden van de Annie Sloan Wall Paint collectie.

U kunt meer Doric voorbeelden bekijken op:

Doric Wall Paint van Annie Sloan